Je Samsung Galaxy-telefoon of -tablet bijwerken

Galaxy-software-updates zijn bedoeld om de gebruikersinterface te verbeteren, de beveiliging te versterken en kleine problemen op te lossen. Volg de onderstaande instructies om de software van je Galaxy-apparaat bij te werken zodat hij soepel blijft werken.

Galaxy-software wordt bijgewerkt op een Galaxy-telefoon.

Een software-update uitvoeren

Tijdens het updateproces kan je apparaat niet worden gebruikt en zijn je bestanden niet toegankelijk. Ook kunnen sommige providers vereisen dat je apparaat met wifi is verbonden om op updates te controleren en deze te installeren.

Startscherm “Instellingen” op een mobiel Galaxy-apparaat. Startscherm “Instellingen” op een mobiel Galaxy-apparaat.

Stap 1. Ga naar Instellingen > Softwareupdate.

Scherm “Softwareupdate” op een mobiel Galaxy-apparaat. Scherm “Softwareupdate” op een mobiel Galaxy-apparaat.

Stap 2. Tik op Downloaden en Installeren > Volg de instructies op het scherm.