Generatieve achtergrond instellen op Galaxy-apparaten

Generatieve achtergrond is een interactief platform voor het ontwikkelen van een gepersonaliseerde achtergrond voor startschermen en vergrendelschermen. Gebruikers kunnen hun favoriete achtergronden en vergrendelscherm kiezen uit een scala aan door AI gegenereerde categorieën en prompts.

Een voorbeeldachtergrond gegenereerd met behulp van AI.
Selecteren van het pictogram Achtergrond en stijl Selecteren van het pictogram Achtergrond en stijl

Stap 1. Houd je vinger op een leeg gebied van je startscherm > Tik op het pictogram Achtergrond en stijl.

Het startscherm Achtergrond en stijl Het startscherm Achtergrond en stijl

Stap 2. Selecteer Achtergronden wijzigen.

Scherm Achtergronden Scherm Achtergronden

Stap 3. Selecteer Generatief in het gedeelte Creatief.

Scherm Generatief Scherm Generatief

Stap 4. Selecteer een generatief achtergrondsjabloon of een categorie.

Promptopties voor generatieve achtergrond Promptopties voor generatieve achtergrond

Stap 5. Selecteer een prompt (witte tekst) > achtergrond Genereren.

Pop-upvenster om te selecteren waar de afbeelding moet worden gebruikt Pop-upvenster om te selecteren waar de afbeelding moet worden gebruikt

Stap 6. Selecteer een van de gegenereerde afbeeldingen > Selecteer waar de afbeelding moet worden gebruikt > Tik op Volgende.

Scherm om de achtergrondafbeelding te controleren Scherm om de achtergrondafbeelding te controleren

Stap 7. Tik op Gereed.