Hoe verbind ik de Note9 S Pen via Bluetooth?

Profiteer optimaal van de Note9 door gebruik te maken van de S Pen afstandsbediening met een bereik tot 10m

De pen die bij de Note9 wordt geleverd, is al met het apparaat verbonden, zodat je niet handmatig een Bluetooth-verbinding hoeft te maken.

Als je een andere S Pen met jouw apparaat wilt verbinden, sluit deze dan aan via Bluetooth en geniet optimaal van de functies.

Let op: Je kunt alleen originele Samsung goedgekeurde pennen aansluiten die Bluetooth Low Energy (BLE) ondersteunen.

1 Steek de S-pen in de sleuf om de verbinding te maken.
2 Open het meldingenvenster door het vanaf de bovenkant van de telefoon naar beneden te slepen.
3 Open de opties in het berichtenvenster.
Schuif het meldingenvenster omlaag
4 Sleep het berichtenvenster naar links.
Uitgebreid meldingenvenster
5 Tik op Afst.bed. S Pen.
S Pen-afstandsbediening optie in het meldingsvenster
6 Tik er opnieuw op om het weer uit te schakelen.

Het pictogram S Pen op de statusbalk knippert en het kan enkele minuten duren om verbinding te maken.

S Pen icône

Let op: Maak de S Pen tijdens het aansluiten niet los van het apparaat. Als u dit doet, wordt het proces onderbroken.

Wanneer de S Pen is verbonden, verdwijnt het S Pen-pictogram op de statusbalk.

Als het niet lukt om een verbinding te maken of als je de vorige S Pen wilt gebruiken, verbind je deze opnieuw volgens de eerdere stappen.

Er zijn twee manieren om de S Pen-verbinding te resetten:

1 Druk lang op het S Pen-afstandsbediening pictogram.
2 Het instellingenvenster van de S Pen-afstandsbediening zal automatisch openen.
3 Tik op het “meer opties” pictogram.
Tik  op meer in het menu van de S Pen-afstandsbediening

Tik op S Pen resetten.

Optie S Pen resetten in het S Pen-afstandsbediening menu

Je kan dit ook bereiken via Instellingen:

Open Instellingen.

Tik op Geavanceerde opties.

Tik op S Pen.

Tik op S Pen-afstandsbediening.

5 Tik op het “meer opties” pictogram.
Tik  op meer in het menu van de S Pen-afstandsbediening

Tik op S Pen resetten.

Optie S Pen resetten in het S Pen-afstandsbediening menu