Hoe kan ik Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone?

BannerKVDisplay

Bixby is een persoonlijke assistent die leert van jouw dagelijkse routines en meer. Bixby heeft meerdere functionaliteiten om jouw dag gemakkelijker te maken.

Nieuwere Galaxy apparaten ondersteunen Bixby Home, Bixby Vision en Bixby Reminder die jou helpen om informatie te zoeken, vinden en gebruiken.

Let op: Om Bixby te kunnen gebruiken, moet je toegang hebben tot WIFI of een mobiel netwerk en geregistreerd en ingelogd zijn op jouw Samsung-account.

Op het Bixby Home-scherm kun je aanbevolen inhoud en informatie bekijken binnen georganiseerde kaarten.

Belangrijkste functies:

• Het zorgt voor een snelle en makkelijke uitvoering van een app/functie/dienst door de activiteit van de gebruiker te analyseren.
  • Het laat activiteiten op meerdere sociale netwerken zien binnen één enkele kaart.
  • Het laat derde partijen weten in welke diensten je geïnteresseerd bent (zoals nieuwsberichten, interessante sleutelwoorden).
  • Het laat jou kiezen welke kaarten jij getoond wilt hebben en je kunt specifieke taken afronden binnen de kaart (herinnering, Uber bellen, YouTube bekijken, agenda etc.).

Beheer de getoonde kaarten door middel van de Bixby Home instelling

Je kunt jouw favoriete kaarten kiezen, of kaarten juist verwijderen door op Niet meer tonen te tikken.

1

Open het Bixby Home menu-scherm en tik op het meer-menu.

2

Tik op Instellingen.

3

Tik op Kaarten.

Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone, Kaarten
4 Swipe om de verschillende kaarten te activeren of deactiveren.
Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone, kaarten activeren of deactiveren

Als een app niet geïnstalleerd is, tik dan op de downloadknop om deze te installeren.

Bixby Home de-activeren op het startscherm

1 Tik en houd een lege plek vast op het startscherm.
2 Scroll om het Bixby Home -scherm te vinden.
Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone, de-activeren
3 Tik dan op de schuifschakelaar om de app te de-activeren.
Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone, de-activeren met schuifschakelaar

Bixby Vision is een service die informatie verstrek, zoals dezelfde afbeeldingen, locatie, vertaalde tekst en QR Codes. Bixby Vision herkent snel en intuïtief een object, zelfs als jij de naam niet weet.

Bixby Vision starten

Er zijn diverse methodes om de applicatie te starten:

• Tik op het Bixby Vision icoon in de Camera app.
  • Open een afbeelding in de Gallerij app en tik op het Bixby Vision icoon.
  • Open een afbeelding in het internet, houd vast en tik op Bixby Vision.
  • Als je het Bixby Vision app icoontje hebt toegevoegd op het startscherm, via het startscherm.

Bixby Vision gebruiken

1

Open Bixby Vision.

2

Tik op Aanmelden en volg de instructies op het scherm. Als je al bent aangemeld, zal deze stap niet verschijnen.

3

Lees en ga akkoord met de algemene voorwaarden en tik op Volgende.

Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone, Privacybeleid
4

Tik op Toestaan om toestemming te geven voor de benodigde apps om Bixby Vision te gebruiken.

5

Nu je Bixby Vision hebt ingesteld, selecteer je de functie die je wilt (Tekst, Afbeelding, Plaats, Eten, Wijn, QR Code).

Bixby Vision gebruiken op mijn Galaxy smartphone, selecteer de functie

Tekst: Haal een tekst uit een document of tekstbestand en vertaal het fragment in een taal naar keuze.

Afbeelding: Zoek naar afbeeldingen en informatie vergelijkbaar met het herkende online object. Je kunt verschillende afbeeldingen bekijken met eigenschappen die gelijk zijn aan het voorwerp zoals kleur of vorm.

Plaats: Zoek naar informatie over dichtbijgelegen plaatsen door jouw huidige locatie te herkennen. Het apparaat zoekt en toont cafés, bioscopen, metrostations en dergelijk in de buurt.

Voeding: Zoek naar voedingswaarde-informatie en recept van voeding.

Wijn: Leest de informatie van een wijnetiket en zoekt naar meer informatie over de wijn.

QR Code: Herkent QR codes op verschillende informatie, zoals websites, foto's, video's, kaarten en visitekaartjes.

Als je Bixby Vision gebruikt met de camera, dan kun je jouw huidige locatie en weersinformatie bekijken. Richt de camera op de grond om jouw huidige locatie op de kaart te bekijken. Richt de camera op de lucht om de huidige weersinformatie te bekijken.

Maak herinneringen door items te plannen of om inhoud later te bekijken. Je ontvangt een notificatie op een bepaalde tijd of locatie voor elke herinnering.

Bixby Reminder gebruiken

1 Veeg naar rechts op het startscherm om Bixby Home te starten.
2

Tik op Aan de slag op de Komende herinneringen kaart. De herinnering intro verschijnt.

Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone
3

Tik op start.

Om herinneringen en waarschuwingen aan te maken:

Start de herinnering-app:

1

Tik op Een herinnering schrijven en voer een herinnering in en voer dan ook de titel van je memo in.

Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone, herineering app
2

Tik op Voorwaarden instellen en selecteer een herinneringsvoorwaarde (bijv. kies een plaats waardoor de herinnering afgaat afhankelijk van jouw locatie).

Bixby gebruiken op mijn Samsung Galaxy smartphone, Voorwaarden instellen
3

De voorwaarden voor de herinnering instellen (als je bijvoorbeeld een plaats hebt gekozen, selecteer je of je eraan herinnerd wilt worden wanneer je op de aangegeven locatie aankomt of wanneer je vertrekt) en tik op Gereed.

Bixby gebruiken op mijn Galaxy smartphone, herinnering toevoegen
4

Tik op Opslaan.

Bixby Vision gebruiken op mijn Galaxy smartphone, Herinnering voorwaarden