Hoe gebruik ik oproepfuncties op mijn Galaxy Watch

Gesprekken beantwoorden met de Galaxy Watch

Om oproepen te beantwoorden, draai je de ring met de klok mee of sleep je met je vinger over het scherm.

Gesprekken beantwoorden door de ring te draaien
Gesprekken beantwoorden door ze buiten de grote cirkel te slepen

Je kunt telefoongesprekken voeren via de interne microfoon, luidspreker of een aangesloten Bluetooth-headset.

Mobiele netwerkmodellen kunnen oproepen ontvangen van zowel het telefoonnummer van de Galaxy Watch als van een aangesloten mobiel apparaat.

Gesprekken starten met de Galaxy Watch

1 Open het scherm met apps en tik op “Telefoon”.
Tik telefoon
2 Voer een telefoonnummer in op het toetsenbord, zoek naar een contactpersoon uit jouw contactenlijst of blader door jouw logbestanden.
Voer een telefoonnummer in, zoek een contact of scroll door jouw logbestanden
3

Tik op het pictogram van de mobiele telefoon om te bellen.

Extra belmogelijkheden

Andere opties beschikbaar tijdens gesprekken:

• Pas het volume aan met het luidsprekerpictogram.
  • Oproep doorschakelen naar een mobiel apparaat met het mobiele pictogram.
  • Schakel de microfoon uit met het mute-pictogram.
  • Toegang tot extra opties met de meer opties knop.
  • Schakel de Galaxy Watch over naar een Bluetooth-headset