Gesplitst toetsenbord op Galaxy gebruiken | Samsung NL

Wanneer je het toetsenbord op het binnenste scherm voor het eerst gebruikt, zie je dat het gesplitst is. Zo kunt je gemakkelijk bij alle toetsen komen met de Galaxy Fold open. Als je liever hebt dat het toetsenbord het hele scherm gebruikt of boven je apps zweeft, kun je dat instellen in het instellingenmenu.

Het aanpassen van het toetsenbord op de Galaxy Fold
1

Open de Berichten-app.

Open de Berichten-app op de Galaxy Fold
2

Tik op het Berichten-pictogram.

Tik op het pictogram Bericht in de Berichtenapp op de Galaxy Fold
3

Tik op het pictogram Toetsenbord om te wisselen tussen het standaard- en het gesplitste toetsenbord.

Tik op het toetsenbordpictogram in de Berichtenapp op de Galaxy Fold
4

Je kunt ook op het pictogram Instellingen op het toetsenbord tikken.

Tap the Settings icon in the Messages app on the Galaxy Fold
5 Tik op "Stijl en lay-out".

Let op: Afhankelijk van het besturingssysteem dat je apparaat gebruikt, kan dit menu anders gelabeld zijn. Op apparaten met Android 9 Pie, tik je op "Toetsenbordindeling en feedback".

Tik op Stijl en lay-out in het instellingenmenu van het toetsenbord op de Galaxy Fold
6 Tik op "Standen".
Tik op Standen in het menu Stijl en opmaak op de Galaxy Fold
7 Selecteer de toetsenbordindeling van je voorkeur.
Selecteer je favoriete toetsenbordindeling op de Galaxy Fold

Voor meer hulp

Neem telefonisch contact met ons op. Bekijk hier onze contactgegevens.