Informatie over het bijgewerkte Edge-venster en toegang tot de Smart select-functie

Met de release van One UI 6.1.1 komt een nieuw ontworpen Edge-venster, wat het gebruik van de Smart select-functie gemakkelijker heeft gemaakt. Gebruik deze gids om meer te leren over de verbeterde toegang tot Smart select.

Galaxy Fold-scherm met het Edge-venster geopend.

Hoe kan ik toegang tot Smart select krijgen en het Apps-venster bewerken

Het Smart select-pictogram bevindt zich in het Apps-venster in het Edge-venster voor eenvoudige toegang.

Startscherm. Startscherm.

Stap 1. Veeg rechtsboven op het scherm naar links om de Edge-vensters te openen.

* Je kunt de Edge-vensters activeren onder Instellingen > Display.

Menu Edge-vensters geopend. Menu Edge-vensters geopend.

Stap 2. Selecteer het pictogram Instellingen.

* Het instellingenpictogram blijft 3 seconden zichtbaar nadat je het Edge-venster hebt geopend.

Opties in het Edge-venster. Opties in het Edge-venster.

Stap 3. Selecteer het menu Bewerken van het Apps-venster.

Andere wijzigingen
Sommige functies die eerder beschikbare waren, zijn verdwenen omdat de interface is vereenvoudigd met simpelere navigatie.

• Het Smart select-venster, dat eerder als een apart venster beschikbaar was, is verwijderd.
  • De functie Animatie die in het Smart select-venster zat, is niet langer beschikbaar.
Het Edge-venster vóór One UI 6.1.1 Het Edge-venster vóór One UI 6.1.1

One UI 6.1.0 en eerdere versies

Het Edge-venster na One UI 6.1.1 Het Edge-venster na One UI 6.1.1

One UI 6.1.1 en latere versies