Varotoimet taittuvien Galaxy-laitteiden käytössä

Taittuvissa Galaxy-laitteissa on Infinity Flex -näyttö, jossa on ultraohut lasi. Koska laitteet on valmistettu käyttämällä taittuvia lasiaineita, ne vaativat erityistä hoitoa toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla. Noudata alla olevia tärkeitä ohjeita ja taittuva laitteesi säilyy ja toimii loistavasti.

Ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Päivitä mobiililaitteen ohjelmisto seuraavasti:

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Varotoimi 1. Älä paina näyttöä terävällä esineellä

Älä paina näyttöä tai etukameran linssiä terävällä esineellä, kuten kynällä tai kynnellä. Älä paina laitetta liian kovaa. Liian voimakas painaminen tai työkalun käyttäminen päänäytössä voi aiheuttaa naarmuja tai vaurioita.

Taitettavan laitteen varotoimi.

Varotoimi 2. Poista kaikki vieraat esineet näytöstä

Kun taitat laitteen, älä aseta mitään esineitä, kuten kortteja, kolikoita tai avaimia, näyttöjen väliin, koska se voi vaurioittaa päänäyttöä. Taita laite ennen sen laittamista pois tai säilyttämistä. Älä säilytä laitetta taittamattomana, koska jokin esine saattaa naarmuttaa tai puhkaista näytön. Näytön avaaminen asettamalla sormi näytön väliin ei ole suositeltua.

Taitettavan laitteen varotoimi 2.

Varotoimi 3. Huolehdi, että laitteeseen ei pääse nesteitä tai pölyä

Galaxy Z Fold3 5G- ja Z Flip3 5G -laitteiden vedenkestävyysluokitus on IPX8. Laitetta on käsiteltävä varovasti, jotta sen vedenkestävyys säilyy eikä se vaurioidu.

• Älä upota laitetta puhtaaseen veteen syvemmälle kuin 1,5 metriin tai yli 30 minuutiksi. Jos upotat laitteen muuhun nesteeseen kuin puhtaaseen veteen, kuten suolaveteen, ionisoituun veteen tai alkoholijuomaan, neste pääsee laitteeseen nopeammin ja voi vaurioittaa laitetta.
  • Jos laite altistuu puhtaalle vedelle, kuivaa se huolellisesti puhtaalla pehmeällä liinalla. Jos laite altistuu muille nesteille, kuten suolavedelle, uima-altaan vedelle, saippuavedelle, öljylle, hajuvedelle, aurinkovoiteelle, käsidesille tai kemiallisille tuotteille, kuten kosmetiikkatuotteille, huuhtele se puhtaalla vedellä ja kuivaa huolellisesti puhtaalla pehmeällä liinalla. Jos näitä ohjeita ei noudateta, laite voi vaurioitua ja laitteen toiminta ja ulkonäkö voivat heikentyä eikä takuu välttämättä korvaa vaurioita.
  • Älä altista laitteita voimakkaasti virtaavalle vedelle.

Lisäksi nämä laitteet eivät ole pölynkestäviä. Altistuminen pienille hiukkasille, kuten hiekalle, voi vaurioittaa laitetta esimerkiksi aiheuttamalla naarmuja tai koloja näyttöön.

Vedenkestävä.

Huomautus: Kosteusluokitus IPX8 perustuu testausolosuhteisiin, jossa laite upotetaan puhtaaseen veteen enintään 1,5 metrin syvyyteen enintään 30 minuutiksi. Käyttöä rannalla tai uima-altaalla ei suositella.

Varotoimi 4. Älä poista näytön suojakalvoa

Älä poista näytön suojakalvoa tai kiinnitä siihen muita kalvoja tai tarroja, koska se voi vahingoittaa näyttöä. Hyväksymättömät kalvot voivat aiheuttaa antureiden toimintahäiriöitä.

Varotoimi 5. Pidä laite turvallisella etäisyydellä magneettisista esineistä

Laite sisältää magneetteja. Pidä laitteesi turvallisella etäisyydellä muista esineistä, joihin magneetit voivat vaikuttaa, kuten luottokorteista ja implantoiduista lääkinnällisistä laitteista, koska laitteesi voi vaurioittaa näitä esineitä tai estää niiden toiminnan. Jos sinulla on implantoitu lääkinnällinen laite, keskustele lääkärin kanssa ennen tämän laitteen käyttämistä.

Varotoimi 6. Varmista, että laite on taitettuna ja asetettuna oikein langatonta lataamista varten

Käyttäessäsi langatonta latausta, taita laite ja aseta laitteen takapinta langattoman laturin keskelle. Koska laitteessa on sisäinen magneetti ja langattoman latauskäämin sijainti vaihtelee laitekohtaisesti, aseta laite laturiin, kuten alla olevassa kuvassa esitetään.

Muuten laite ei välttämättä lataudu kunnolla ja voi kuumentua. Jos asetat laitteen eri asentoon tai suuntaan kuin kuvassa, se voi pudota laitteen kaltevuuden ja magneettien voiman vuoksi.

Vinkki taitettavan laitteen lataamiseen.

Galaxy Z Fold3 5G

Vinkki taitettavan laitteen lataamiseen.

Galaxy Z Flip3 5G

Huomautus:

• Jos laitteessa on metallinen suojakuori tai tarra tai suojus, jossa on metallirengas, irrota suojus ennen laitteen lataamista langattomasti. Älä myöskään aseta laitetta langattoman laturin päälle niin, että laitteen ja langattoman laturin välissä on johtavia materiaaleja, kuten metalliesineitä tai magneetteja.
  • Langattoman latauskäämin sijainti voi vaihdella laitteesta riippuen.

Varotoimi 7. Käyttäessäsi Samsung Pay -toimintoa pidä Galaxy Z Fold- tai Galaxy Z Flip3 5G -laite suljettuna

Suosittelemme pitämään Galaxy Z Fold -laitteen suljettuna käytettäessä Samsung Pay -toimintoa. Galaxy Z Flip lukee Samsung Pay -tiedot laitteen alaosasta, joten kohdista laitteen takaosan alapuoli korttiin tai kortinlukijaan.

Taitettava laite ja samsung pay.
  • Jos maksat Samsung Pay -toiminolla, laite voi vaatia Wi-Fi- tai matkapuhelinverkkoyhteyden alueesta riippuen.
  • Tämä toiminto välttämättä ole käytettävissä palveluntarjoajasta tai maasta riippuen.

Huomautus: Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Samsung Members -sovelluksen käyttäminen

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on ongelmia, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Lue lisää virheilmoituksen lähettämisestä.