Varmuuskopion luominen ja tietojen vieminen Galaxy Watch Activesta

Luo varmuuskopio Galaxy Watch Activen tiedoista käyttämällä Samsung Cloudia. Rekisteröi Samsung-tili ja kirjaudu sisään säilyttääksesi henkilötietosi ja Galaxy Watch Activen tiedot. Voit luoda varmuuskopion arkaluontoisista tiedoistasi ja käyttää niitä myöhemmin.

1 Avaa "Galaxy Wearable" -sovellus mobiililaitteellasi ja napauta "Koti"-painiketta vasemmalla.
2 Selaa alas ja valitse "Tili ja varmuuskopiointi" ja sitten "Varmuuskopioi ja tallenna".
Valitse Tili ja varmuuskopiointi
3 Napauta "Varmuuskopiointiasetukset" ja valitse kohteet, joista haluat luoda varmuuskopion.
4 Tallenna tiedot Samsung Cloudiin napauttamalla "Varmuuskopioi nyt".
Napauta Varmuuskopioi nyt

Voit tuoda kuvia ja albumeita mobiililaitteeltasi Galaxy Watch Activeen käytettäviksi kellotauluna tai säilyttääksesi ne turvallisesti ranteessasi.

1 Avaa "Galaxy Wearable" -sovellus mobiililaitteellasi ja napauta "Koti"-painiketta vasemmalla.
2 Selaa vasemmalle ja valitse "Lisää sisältöä kelloon".
Valitse Lisää sisältöä kelloon
3 Napauta "Kopioi kuvat".
Napauta Kopioi kuvat
4 Valitse haluamasi tiedostot ja napauta "Valmis".
Valitse kopioitavat tiedostot ja napauta Valmis

Voit myös synkronoida mobiililaitteesi Galaxy Watch Activeen ja lisätä kuvia valitsemistasi albumeista automaattisesti kelloon.

1 Noudata edeltäviä vaiheita 1 ja 2.
2 Ota käyttöön siirtämällä "Automaattinen synkronointi" -valitsin oikealle.
Ota käyttöön siirtämällä Automaattinen synkronointi -valitsin
3 Napauta "Synkronoitavat albumit" ja valitse albumit, jotka haluat tuoda automaattisesti kelloon.
Valitse kelloon tuotavat albumit
4 Napauta "Valmis".

Huomaa: Valitut albumit tuodaan automaattisesti Galaxy Watch Activeen, kun sen akussa on vähintään 15 % virtaa jäljellä.