Uusien Galaxy Buds Pro -minisovellusten käyttäminen

Minisovellukset ovat todella käteviä sovelluksen tietojen katseluun tai tiettyjen toimintojen ohjaamiseen. Voit lisätä Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden minisovelluksia ja ohjata niillä helposti kuulokkeitasi.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Ohjaa Galaxy Buds Pro -kuulokkeita nopeasti ja helposti

Aloitusnäytön minisovelluksilla voit seurata tiettyjä toimintoja, kun Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ovat korvissasi. Näet yhdellä vilkaisulla kuulokkeiden latauksen tilan ja voit ottaa aktiivisen vastamelun vaimennuksen ja ympäristön äänet käyttöön ja pois käytöstä.

Galaxy Buds Pro -minisovellukset aloitusnäytössä

Galaxy Buds Pro -minisovellusten lisääminen

Varmista ennen alla neuvottuja toimenpiteitä, että Galaxy Buds Pro -kuulokkeet on liitetty yhteensopivan älypuhelimen pariksi ja Galaxy Wearable -sovelluksesta on ladattuna uusin versio.

Vaihe 1. Pidä painettuna tyhjää kohtaa aloitussivulla ja valitse Sovellukset.

Vaihe 2. Etsi Galaxy Buds Pro -sovellukset ja napauta. Voit valita kahdesta minisovelluksesta:

Galaxy Buds Pro -minisovelluksen pikaohjauskuvakkeet Galaxy Buds Pro -minisovelluksen pikaohjauskuvakkeet

Pikaohjauksella voit vaihtaa vastamelutoiminnon tilaa avaamatta Galaxy Wearable -sovellusta tai koskematta kuulokkeita.

Voit myös lukita kuulokkeiden kosketusalueen valitsemalla Estä kosketukset.

Galaxy Buds Pro -minisovelluksen akun tiedot Galaxy Buds Pro -minisovelluksen akun tiedot

Akun tiedoista näet kummankin kuulokkeen ja latauskotelon varauksen tilan.

Valittuna se avaa myös Galaxy Wearable -sovelluksen.

Vaihe 3. Pidä painettuna sovellus, jonka haluat lisätä, ja siirrä se aloitusnäytölle. Voit pudottaa sovelluksen näytölle vapauttamalla sen.

Huomautus: Jos et pysty lisäämään sovellusta tai kohta Poista aloitusnäytöstä on harmaana, aloitusnäytön lukitus saattaa olla käytössä. Poista tämä asetus käytöstä valitsemalla Asetukset > Aloitusnäyttö > ota aloitusnäytön lukitus pois käytöstä.

Vaihe 4. Voit muuttaa minisovelluksen asetuksia pitämällä sitä painettuna. Ponnahdusikkuna avautuu. Napauttamalla Sovelluksen asetukset voit valita sovelluksen taustavärin ja läpinäkyvyyden. Jos sinulla on käytössä tumma tila, voit valita yhteensopivan tilan napauttamalla valitsinta.

Minisovelluksen asetusvaihtoehdot

Vaihe 5. Nyt voit vaihtaa vastamelun vaimennuksen tilaaestää kosketukset tai tarkistaa kotelon ja kuulokkeiden akun tilan.