Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset Note 9:stä

1 En pysty yhdistämään (parittamaan) Bluetooth-laitetta

Kun oletvaihtanut mobiililaitteen, tulee sinun yhdistää (parittaa) Bluetooth-laite uudelleen. (Pelkkä Bluetooth-laitteen päälle laittaminen ei auta ongelmaan.) Bluetooth-laite:Laita päälle -> Syötä paritustapa (erilainen mallista riippuen)Mobiililaite: Kytke Bluetooth päälle -> Valitse yhdistämistapa ->Yhdistä

2 Kun laite on laitettu päälle AOD-näytöstä, jälkikuva ilmestyy ja poistuu kotinäytöllä

Ilmiö esiintyy, kun laitteen näyttö muuttuu tummasta kirkkaaseen AMOLED-näytön luonnollisten ominaisuuksien takia. Ilmiö on siis täysin normaali. Uusi AOD-versio (3.3.00.3) julkaistaan ilmiön vähentämiseksi, joten on suositeltavaa päivittää AOD uusimpaan versioon.

* Asetukset -> Lukitusnäyttö -> Always On Display -> Tietoja: Always On Display -> Päivitä

3 Laite ei tunnista S Peniä kunnolla, S Penillä piirretty viiva on taipunut tai kamera ei tarkenna hyvin Auto-focus-tilassa

Joissain matkapuhelinkoteloissa tai lisätarvikkeissa voi olla magneettisia osia.

Jos kotelossa tai muussa lisätarvikkeessa on magneetti, voi se vaikuttaa S Penin ja kameran osien
toimintaan. Poista siis kaikki lisätarvikkeet ja kokeile uudestaan.

※ Magneettinen pidike, virtakotelo
tai kaapeli, ja niin edelleen.

4 Taustakuva vaikuttaa yhtäkkiä olevan särönäinen

Oire on väliaikainen ilmiö, jonka voi ratkaista asettamalla taustakuvan uudestaan.

Tämän hetkisten tietojemme perusteella ilmiö tapahtuu joissain tapauksissa, kun taustakuva on palautettujoltain tietyltä pilvitililtä.

Palauta taustakuva näin:

※ Miten taustakuva asetetaan

1. Käyttämällä Samsung-teemoja

■ Asetukset -> Taustakuvat ja Teemat -> Mene Samsung-teemanäytölle -> Valitse kuva, jonka haluat taustakuvaksi

2. Taustakuvan asettaminen Galleriasta

■ Galleria
-> Valitse kuva, jonka haluat -> Näpäytä yläkulmassa olevaa vaihtoehdot-nappia -> Aseta taustakuvaksi

5 Etukameran linssi ei ole täysin keskellä

Note 9:n kamerassa on optinen kuvanvakain (OIS), joka tarvitsee ylimääräistä tilaa. Sen vuoksi linssi voi olla hieman enemmän toisella puolella, kun kamera ei ole käytössä. Ilmiö siis on täysin normaali ja linssi liikkuu takaisin normaaliasentoon, kun OIS on aktivoitu kameran ollessa päällä.