Avaa Samsung Galaxyn lukitus aiemmalla näytön lukitusmenetelmällä

Galaxy-laitteissa on ominaisuus, joka mahdollistaa näytön avaamisen käyttämällä aiempaa näytön lukitustapaa, kun olet unohtanut tai menettänyt nykyisen tavan (PIN, salasana tai kuvio) laitteesi avaamiseen.

Näytön kuviolukko Galaxy-laitteessa.

Huomautukset:

• Aiemman näytön lukituksen avaustoiminto (PIN, salasana tai kuvio) on tuettu Galaxy-malleissa, joissa on One UI 6.1 tai uudempi versio.
  • Tätä toimintoa voi käyttää kerran kunkin näytön lukitustavan jälkeen vaihdettuasi PIN-koodin, salasanan tai kuvion.
  • Vaihdettuasi näytön lukituksen PIN-koodin, salasanan tai kuvion, aiempi näytön lukituksen data tallennetaan 72 tunniksi ja sen jälkeen se poistetaan.

"Unohdit PIN-koodin/salasanan/kuviokoodin" vaihtoehto lukitusnäytöllä aktivoituu, kun laitteen lukitsemiseen on tehty 5 tai useampi epäonnistunut yritys. Käytettyäsi "Unohdit PIN-koodin/salasanan/kuviokoodin" toimintaa, jos edellinen lukitusmenetelmä syötetään väärin 3 kertaa, ei enempää yrityksiä sallita.

Näyttö, joka sisältää näytön lukituksen palautuslinkin. Näyttö, joka sisältää näytön lukituksen palautuslinkin.

Vaihe 1. Napauta Unohtuiko PIN-koodi? kun linkki ilmestyy.

* Linkki viittaa näytön lukitustapaan.

Lukitse näytön numeronäppäimistö. Lukitse näytön numeronäppäimistö.

Vaihe 2. Syötä aiempi PIN-koodi > Napauta OK.

Näyttö, joka sisältää näytön lukituksen tyypit. Näyttö, joka sisältää näytön lukituksen tyypit.

Vaihe 3. Vaihtaaksesi nykyisen näytön lukituksen, valitse näytön lukituksen tyyppi.

Näyttö uuden PIN-koodin, salasanan tai kuvion luomiseen. Näyttö uuden PIN-koodin, salasanan tai kuvion luomiseen.

Vaihe 4. Syötä uusi PIN-koodi, salasana tai kuvio > Napauta Jatka.

Näyttö uuden PIN-koodin, salasanan tai kuvion varmistamiseksi. Näyttö uuden PIN-koodin, salasanan tai kuvion varmistamiseksi.

Vaihe 5. Syötä uusi PIN-koodi, salasana tai kuvio uudelleen > Napauta OK.

Jos et halua tallentaa edellistä lukitustapaa (PIN/salasana/kuvio), viittaa ohjeisiin sen poistamiseksi.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Lukitusnäyttö ja AOD.

Lukitusnäyttö ja AOD-näyttö. Lukitusnäyttö ja AOD-näyttö.

Vaihe 2. Napauta Suojatun lukituksen asetukset > Syötä PIN-koodisi, salasanasi tai kuviosi.

* Suojatun lukituksen asetukset -painike ilmestyy vain, jos olet asettanut kuvion, salasanan tai PIN-koodin lukitusnäytölle.

Suojatun lukituksen asetukset -näyttö. Suojatun lukituksen asetukset -näyttö.

Vaihe 3. Napauta Poista edellinen PIN-koodi.

* Poista-vaihtoehto vanhalle kuvioille, salasanalle tai PIN-koodille näkyy eri tavalla riippuen siitä, mikä näytön lukitustapa on tällä hetkellä käytössä.

Ponnahdusikkuna, jossa on vaihtoehto poistaa edellinen näytön lukituskuvio. Ponnahdusikkuna, jossa on vaihtoehto poistaa edellinen näytön lukituskuvio.

Vaihe 4. Napauta Poista.