Ratkaisut, kun Galaxy-puhelimesi ei värise puheluita tai ilmoituksia vastaanottaessa

Jos Galaxy-puhelimesi ei värise, kun saat puheluita tai ilmoituksia, vaikka sen pitäisi, siihen voi olla yksinkertainen ratkaisu. Tässä artikkelissa opastamme sinua eri vianmääritysvaiheiden kautta, jotta voit palauttaa puhelimesi värinätoiminnon.

Galaxy-laite, joka näyttää saapuvan puhelun henkilön etutaskussa.
Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Äänet ja värinä.

Äänet ja värinä -kotinäyttö. Äänet ja värinä -kotinäyttö.

Vaihe 2. Jos asetus on kohdassa Mykistä, vaihda se Ääniin tai Värinään.

Tarkista puhelun värinäasetukset

Äänet ja värinä -kotinäyttö. Äänet ja värinä -kotinäyttö.

Vaihe 1. Valitse Puhelun värinä.

Puhelun värinä -näyttö. Puhelun värinä -näyttö.

Vaihe 2. Varmista, että Puhelun värinän voimakkuus on asetettu riittävän korkeaksi ja Äänetön ei ole valittuna.

Tarkista ilmoitusvärinän asetukset

Äänet ja värinä -kotinäyttö. Äänet ja värinä -kotinäyttö.

Vaihe 1. Valitse Ilmoitusvärinä.

Ilmoitusvärinä-näyttö. Ilmoitusvärinä-näyttö.

Vaihe 2. Varmista, että Ilmoitusvärinän voimakkuus on asetettu riittävän korkeaksi ja Äänetön ei ole valittuna.

Tarkista värinän voimakkuusasetukset

Äänet ja värinä -kotinäyttö. Äänet ja värinä -kotinäyttö.

Vaihe 1. Valitse Värinän voimakkuus.

Värinän voimakkuuden asetusten näyttö. Värinän voimakkuuden asetusten näyttö.

Vaihe 2. Varmista, että Soita, Ilmoitukset, Järjestelmä ja Media -asetukset ovat riittävän korkealla.

Tarkista Älä häiritse -tilan asetukset

Jos Älä häiritse -tila on käytössä, värinät ja ilmoitukset eivät välttämättä toimi.

Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Ilmoitukset.

Ilmoitusten asetukset -näyttö. Ilmoitusten asetukset -näyttö.

Vaihe 2. Valitse Älä häiritse.

Älä häiritse -asetusten näyttö. Älä häiritse -asetusten näyttö.

Vaihe 3. Napauta Älä häiritse -kytkintä, jos se on "Päällä" -asennossa, poistaaksesi sen käytöstä.

Tarkista sovelluksen ilmoitusasetukset

Jos ilmoitukset tietyistä sovelluksista on poistettu käytöstä, et välttämättä saa ilmoituksia näistä sovelluksista.

Ilmoitusten asetukset -näyttö. Ilmoitusten asetukset -näyttö.

Vaihe 1. Valitse Sovellusilmoitukset.

Sovellusilmoitukset-näyttö. Sovellusilmoitukset-näyttö.

Vaihe 2. Pyyhkäise sovelluksiin, joista haluat vastaanottaa ilmoituksia. Napauta kytkintä, jos se on “Pois” -asennossa.

Riippuen tilasta, kuten Uni-, Teatteri- tai Rentoutuminen-tila, ilmoitukset eivät välttämättä toimi, jos asetukset ovat väärät.

Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Tilat ja rutiinit.

Tilat ja rutiinit -etusivu. Tilat ja rutiinit -etusivu.

Vaihe 2. Napauta asetettuja tiloja ja varmista, että Älä häiritse -ajat ovat oikein.