Samsung-älykello ei värise

Jos kello ei värise silloin kun sen pitäisi, varmista, että Vain kello -tila on poissa käytöstä ja tarkista Bluetooth-yhteyden katkaisuhälytysten ja -ilmoitusten värinäasetus. Jos ongelma kuitenkin jatkuu, tarkista kello fyysisten vaurioiden varalta.

älykello

Huomautus: Saatavilla olevat ominaisuudet, valikkovaihtoehdot ja asetukset voivat vaihdella kellosta ja ohjelmiston versiosta riippuen.

Kun haluat poistaa käytöstä Vain kello -tilan, paina ja pidä painettuna Virta-näppäintä 3 sekunnin ajan. Näkyviin tulee kellon logonäyttö. Vain kello -tila poistuu käytöstä ja kaikkia muita toimintoja voi nyt käyttää.

Huomautus: Saatavilla olevat ominaisuudet, valikkovaihtoehdot ja asetukset voivat vaihdella kellosta ja ohjelmiston versiosta riippuen.

1 Siirry kohtaan Asetukset

Pyyhkäise kellon aloitusnäyttöä ylöspäin ja avaa niihin siirryttyäsi Asetukset. Voit myös avata pika-asetuspaneelin pyyhkäisemällä näytön yläreunasta ja napauttamalla sitten Asetukset-kuvaketta.

2 Ota hälytykset käyttöön

Napauta kohtaa Yhteydet ja napauta sitten Yhteyden katkaisuhälytykset. Valitse haluamasi vaihtoehto.

Yhteyden katkaisuhälytykset asetusten luettelo

Huomautus: Jos kellostasi ei lähde värinä-ääniä, olet ehkä vahingossa kääntänyt ääniasetukset pois päältä.

1 Siirry kohtaan Asetukset

Pyyhkäise kellon aloitusnäyttöä ylöspäin ja avaa niihin siirryttyäsi Asetukset. Voit myös avata pika-asetuspaneelin pyyhkäisemällä näytön yläreunasta ja napauttamalla sitten Asetukset-kuvaketta.

2 Ota käyttöön Värinä ja ääni

Pyyhkäise ja napauta kohtaa Äänet ja värinä ja napauta sitten kohtaa Äänitila. Varmista että se on asennossa Ääni ja napauta sitten valitsinta Värinä ja ääni -kohdan vieressä.