Samsung -älykello ei toista ääniä eikä anna äänimerkkejä

Jos Samsung-älykellostasi ei kuulu ääniä tai sen kaiuttimesta ei kuulu ääniä edes äänen ollessa kytkettynä päälle, on mahdollista, että laite on mykistetty. On myös mahdollista, että päälle on kytketty hiljennetty tila, kuten Älä häiritse -tila, Teatteri-tila tai Nukkuma-aika -tila. Voit tarkistaa nämä asetukset ja poistaa ne käytöstä, jos tarvitsee.

Galaxy Watch

Huomautus: Käytettävissä olevat näytöt ja asetukset voivat vaihdella riippuen langattoman palvelun tarjoajasta, ohjelmistoversiosta ja kellon mallista. Samsung-älykellosi tukee myös monia muita helppokäyttöisyysominaisuuksia, jotta saat mahdollisimman paljon irti kellostasi.

1 Avaa asetukset
  • Puhelin: Siirry Galaxy Wearable -sovellukseen ja avaa se ja napauta sitten kohtaa Kellon asetukset.
  • Kello: Siirry kohtaan Asetukset ja avaa se.
2 Avaa Kuuloon liittyvät parannukset asetukset

Siirry kellon tai puhelimen näytöllä alas ja napauta Helppokäyttöisyys, napauta sitten kohtaa Kuuloon liittyvät parannukset.

3 Poista käytöstä Mykistä kaikki äänet

Jos Mykistä kaikki äänet on käytössä, poista se käytöstä napauttamalla valitsinta Mykistä kaikki äänet -toiminnon vieressä. Valitsin jää vasemmalle puolelle kun se on kytketty pois päältä.

Voit myös tarkistaa, onko hiljennystiloja, kuten Älä häiritse -tila, Teatteri-tila tai Nukkuma-aika -tila kytketty päälle. Voit poistaa käytöstä Teatteri-tilan ja Nukkuma-aikatilan napauttamalla Asetuksissa kohtaa Lisäominaisuudet ja kytkemällä ne pois päältä. Poista käytöstä Älä häiritse -tila pyyhkäisemällä alas Pika-asetukset -paneelillasi ja napauttamalla Älä häiritse -kuvaketta.

Hiljennä kaikki äänet -toiminto käännetty pois päältä Galaxy-älykellolta
4 Avaa Äänet ja värinä -asetukset

Siirry joko kellolla tai puhelimella takaisin kellon asetusten sivulle ja napauta sitten kohtaa Äänet ja värinä. Varmista, että kelloa ei ole asetettu mykistykselle.

5 Tarkista veden varalta

Jos kellosi on joutunut veteen tai jos mikrofoni tai kaiutin on märkä, ääni ei välttämättä kuulu selvästi puhelun aikana. Kuivaa kello perusteellisesti puhtaalla, pehmeällä pyyhkeellä. Sinun tarvitsee ehkä poistaa vesi kaiuttimen saamiseksi toimintakuntoon.

Jos kellosi joutuu alttiiksi millekään muulle nesteelle kuin makealle vedelle (esim. suolavedelle), huuhdo se makealla vedellä välittömästi ja kuivaa sitten.

6 Pyydä huoltoa

Jos kello on fyysisesti vaurioitunut eikä siksi voi käynnistyä, esimerkiksi jos jokin painike on juuttunut, pyydä huoltoa huoltokeskukselta.