Varotoimet Galaxy Z Fold / Z Flip -sarjan päänäytön suojakalvon poistamisessa

Opi vinkit ja varotoimet, kun poistat suojakalvon Galaxy Z Fold ja Z Flip -sarjan päänäytöstä.

Henkilö, joka poistaa suojakalvon Galaxy Z Flip -puhelimensa näytöltä.

Galaxy Z Fold ja Z Flip -sarjan päänäytön kiinnitetty suojakalvo on virallinen kalvo taitettaville laitteille. Jos poistat päänäytön suojakalvon mielivaltaisesti tai kiinnität ei-virallisen kalvon, se voi aiheuttaa kosketuspoikkeavuuksia, näytön vaurioita jne. Jos tarvitset suojakalvon vaihtamista käytön aikana, vieraile huoltokeskuksessa saadaksesi apua.

Suojakalvon poistaminen Galaxy Z Flipistä Suojakalvon poistaminen Galaxy Z Flipistä

Galaxy Z Flip -päänäytön suojakalvo

Suojakalvon poistaminen Galaxy Z Foldista Suojakalvon poistaminen Galaxy Z Foldista

Galaxy Z Fold -päänäytön suojakalvo

Jos poistat suojakalvon päänäytöltä, kosketusnäyttö ei välttämättä toimi oikein, koska suojakalvolle mukautettu kosketusherkkyys on erilainen. Jos poistat päänäytön suojan, poista käytöstä (OFF) kosketusherkkyyden asetukset.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Näyttö.

Kosketusherkkyys-asetusten näyttö Kosketusherkkyys-asetusten näyttö

Vaihe 2. Kytke kytkin pois päältä poistaaksesi Kosketusherkkyyden.