Ohjelmistopäivitykset Samsung-nappikuulokkeille

On helppoa pysytellä uusimpien nappikuulokepäivitysten tahdissa, kun käytät puhelimessasi tai tabletissasi Galaxy Wearable -sovellusta tai Galaxy Buds -sovellusta tietokoneessasi. Näiden sovellusten avulla voit yhdistää ja hallita nappikuulokkeitasi sekä tarkistaa, onko niitä varten tullut päivityksiä. Näin voit varmistaa, että ne pysyvät ajan tasalla ja voit nauttia kaikesta mielimusiikistasi.

Galaxy Buds

Tiettyjä toimenpiteitä puhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi suorittamalla voit varmistaa, että ohjelmistopäivityksesi tapahtuvat sujuvasti.

• Jos sinulla on Galaxy-puhelin, kytke ensin Galaxy Buds -sarjan nappikuulokkeesi puhelimesi tai tablettisi Galaxy Wearable -sovellukseen tai PC-hallintaohjelmistoon, niin voit tarkastaa, onko uusia päivityksiä tullut.

Huomautus: Galaxy Buds Pro ja Buds Live eivät ole yhteensopivia Galaxy Buds Managerin kanssa PC:llä.

• Jos haluat ennen asentamista nähdä, mitä päivitykseen sisältyy, voit napauttaa kohtaa Mikä on uutta päivityksen ponnahdusikkunassa. Näin tiedät tarkasti, mitä ollaan muuttamassa.
  • Kun ohjelmistopäivitykset on asennettu, voit käyttää yksittäistä nappikuuloketta laitteellasi.
  • Jos sinulla on ongelmia ladatessasi nappikuulokkeitasi, voit käynnistää ne uudelleen sijoittamalla ne latauslaatikkoon ja sulkemalla kannen 10 sekunniksi.

Kun nappikuulokkeille on saatavissa ohjelmistopäivitys, Galaxy Wearable -sovellus ilmoittaa siitä ponnahdusikkunalla. Napauta Päivitä ja seuraa sitten kehotteita. Nappikuulokkeiden yhteys puhelimeen katkeaa. Kun päivitys on valmis, nappikuulokkeet kytkeytyvät automaattisesti puhelimeen.

Ohjelmiston päivittäminen Galaxy Bud2 Prolle ja aiemmille malleille käyttämällä Wearable-sovellusta Ohjelmiston päivittäminen Galaxy Bud2 Prolle ja aiemmille malleille käyttämällä Wearable-sovellusta

Molempien nappikuulokkeiden on oltava ladattuina ja kytkettyinä sovellukseen, jotta voit manuaalisesti hakea ohjelmistopäivityksiä. Aseta nappikuulokkeet latauslaatikkoon ja jätä kansi auki.

• Napauta kohtaa Korvanappien asetukset, napauta Korvanappien ohjelmistopäivitys ja napauta sitten Lataa ja asenna.
Ohjelmistopäivitykset Galaxy Wearable -sovelluksella