Ohjelmistojen ja sovellusten päivittäminen Samsung Galaxy Watch Active2 -kelloon

Samsung Galaxy Watch Active2 on suunniteltu auttamaan sinua, jotta voisit saavuttaa enemmän. Se tekee paljon muutakin kuin laskee askeleita ja kaloreita ja seuraa juoksutyyliä ja sykettä. Sinun kanttaa kuitenkin varmistaa aina, että Galaxy Watch -kellossa on uusin Android-versio ja että olet ladannut uusimmat päivitykset Galaxy Wearable -sovellukseen. Alla kerrotaan, kuinka voit pitää helposti ohjelmistosi ja sovelluksesi ajan tasalla.

Kellon ohjelmiston päivittäminen

Voit tarkistaa uudet päivitykset säännöllisesti Galaxy Wearable -sovelluksella, kun puhelimesi on yhteydessä Galaxy Watch Active2 -kelloon.

Kellon ohjelmiston päivittäminen puhelimella

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus.

Vaihe 2. Avaa Etusivu Kellon ohjelmiston päivitys

Siirtyminen kellon ohjelmiston päivittämiseen

Vaihe 3. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 4. Napauta Asenna nyt, jos päivitys on saatavilla.

Jos päivitystä ei ole saatavilla, laitteeseen tulee näkyviin viesti: "Ohjelmistosi on ajan tasalla".

Asenna nyt

Joidenkin kellojen kohdalla sinun on valittava Kellon tiedotRannekkeen tiedot tai Laitteen tiedot päästäksesi ohjelmiston päivitysvalikkoon. Jos haluat ladata ohjelmistopäivitykset automaattisesti WiFi-yhteydellä, napauta Valitsinta kohdassa Automaattinen lataus WiFi-yhteydellä

Huomautus: Kellon yhteys puhelimeen katkeaa, kun päivitys aloitetaan. Kun päivitys on valmis, kello muodostaa automaattisesti uudelleen yhteyden puhelimeen.

Galaxy-kauppa ei ole vain puhelimen sovellusten päivittämistä varten. Voit päivittää siellä myös kellosi sovellukset! Näin voit liittää suosikkisovelluksesi saumattomasti Galaxy Watch Active2 -kelloosi.

Kellon sovellusten päivittäminen puhelimella

Vaihe 1. Siirry Galaxy-kauppaan

Vaihe 2. Napauta Kello-kuvaketta.

Napauta Kello-kuvaketta

Vaihe 3. Valitse Valikko Päivitykset.

Vaihe 4. Avaa Kello-välilehti> Päivitä kaikki.

Voit ladata yksittäisiä päivityksiä napauttamalla Päivitä-kuvaketta sovelluksen oikeassa reunassa.

Päivitä kaikki

Huomautus:

• Voit määrittää Galaxy Watch Active2 -kellon toimimaan ilman puhelinta, kun otat Galaxy Watch Active2 -kellon käyttöön ensimmäisen kerran tai määrität sen uudelleen. Jotkut toiminnot eivät kuitenkaan ole käytettävissä, jos käytät Galaxy Watch Active2 -kelloa yhdistämättä sitä puhelimeen.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.