Miten S Pen toimii etäkäytöllä Samsung Galaxy Note 9:ssä?

Tässä videossa näytämme, kuinka voit käyttää S-kynää kauko-ohjaimena Galaxy Note9: ssä.

Tutustu S-kynän ominaisuuksiin, ja miten parhaiten hyödyntää Note9: ää.

Miten S Pen toimii etäkäytöllä Samsung Galaxy Note 9:ssä? Miten S Pen toimii etäkäytöllä Samsung Galaxy Note 9:ssä?

Tervetuloa!

Uudessa S Pen -kynässä on Bluetooth, joten voit käyttää sitä kaukosäätimenä.

Ottaaksesi S Pen kaukosäätimen käyttöön, Käynnistä Asetukset, napauta Edistykselliset toiminnot, napauta S Pen ja S Pen -kaukosäädin.

Kokeillaan!

Kun olet Kamera-sovelluksessa, voit ottaa helposti kuvia ilman ajastimen asettamista.

Ota kuva painamalla S Pen -painiketta kerran ja paina sitä kahdesti vaihtaaksesi etu- ja takakameran välillä.

Jos olet Media Player -sovelluksessa, voit toistaa tai pysäyttää videon painamalla kerran S Pen -painiketta.

Painamalla S Pen -painiketta kahdesti siirryt seuraavaan raitaan tai videoon.

Ääninauhuri-sovelluksessa voit toistaa tai pysäyttää tallennuksen painamalla kerran S Pen -painiketta.

Jos olet Esityksessä, voit siirtyä seuraavaan kuvaan yhdellä painalluksella tai edelliseeen kuvaan painamalla S Pen -painiketta kahdesti.

Galleriassa yhdellä S Pen -painalluksella pääset seuraavaan kuvaan ja kahdella painalluksella edelliseen kuvaan.

Voit pitää S Pen -painikkeen painettuna avataksesi nopeasti määrittämäsi sovelluksen kuten kameran tai gallerian.

Voit myös avata näytön lukituksen S Pen -kaukosäätimellä.

Käyttääksesi tätä ominaisuutta sinun on ensin asetettava näytönlukitus, kuten kuvio, PIN tai salasana.

Tämä poistaa käytöstä muut suojaukset kuten sormenjäljen tai kasvojen tunnistuksen.

Avaa sitten Asetukset ja Edistykselliset toiminnot.

Napauta S Pen, napauta ja valitse Avaa S Pen -kaukosäätimellä ja sitten OK.

Painamalla S Pen -painiketta näytön lukitus aukeaa ja näet Kotinäytön.

Toivottavasti pidit tästä videosta ja Samsung Galaxy Note9 -laitteesi esittelystä.

Katso muita videoita tai siirry Samsung Communityyn oppiaksesi lisää Samsung-tuotteista.