Miten löydät samsung galaxy laitteesi

nainen etsii Galaxy-laitetta laukustaan

Jos kallisarvoinen puhelimesi, tablettisi, kellosi tai jopa kuulokkeesi katoaa, ei hätää. Find My Mobile -ominaisuudella voit lukita, avata tai paikantaa puhelimesi tai, pahimmassa tapauksessa, pyyhkiä tiedot kokonaan. Ole huoleti, voit lukita tai pyyhkiä jopa Samsung Pay -maksutietosi etänä. Galaxy Wearable -sovelluksessa on vastaavia palveluja kellollesi ja kuulokkeillesi.

Huomautus: Käytettävissä olevat näytöt ja asetukset voivat vaihdella riippuen langattoman palvelun tarjoajasta, ohjelmistoversiosta ja mallista.

Huomautus: Puhelimen on oltava kytkettynä päälle.
Etäohjauksen on oltava käytössä puhelimessa. Tämä ominaisuus kytkeytyy oletuksena päälle, kun lisäät Samsung-tilin puhelimeesi.
Lukituksen etäavauksen on oltava aktivoituna, jotta Find My Mobile -ominaisuutta voisi käyttää.

Jos puhelimesi tai tablettisi katoaa, voit paikantaa sen sijainnin Find My Mobile -ominaisuuden avulla.

Mene ensin Find My Mobile -verkkosivulle tietokoneella. Syötä Samsung-tilisi tunnistetiedot, napsauta I'm not a robot (En ole robotti) ja napsauta sitten SIGN IN (Kirjaudu sisään).

Vasemmalla näet kaikki käyttämääsi Samsung-tiliin yhdistetyt laitteet. Jos laitteissa on virta päällä ja ne on yhdistetty verkkoon, ne näkyvät kohdassa My Devices (Omat laitteet). Kun napsautat laitetta, oikeassa paneelissa näkyvät kaikki käytettävissä olevat etävaihtoehdot:

Kuva tietokoneversiona Find My Mobile -ominaisuudesta

*Tämä kuva on vain esimerkki englanniksi, mutta saatavilla myös omalla kielelläsi.

• Soita: Jos et tiedä, mihin olet laittanut puhelimesi tai tablettisi, laita se soimaan, vaikka se olisi asetettu äänettömälle.
  • Lukitse ja avaa: Jos olet huolissasi henkilötiedoistasi, voit lukita puhelimesi tai tablettisi etänä. Tämä aktivoi lukitusnäytön ja jäädyttää korttisi Samsung Payssa. Jos unohdat avaustapasi, voit myös avata puhelimesi tai tablettisi etänä.

Huomautus: Jos puhelimesi tai tablettisi lukitus tai avaus ei onnistunut, näkyviin tulee punainen huutomerkki.

• Jäljitä sijainti: Tarkista 15 minuutin välein, missä kadonnut puhelimesi tai tablettisi on.

Huomaa: Jos käytät Find My Mobile -ominaisuutta varastetun puhelimen tai tabletin paikantamiseen, älä siirry suoraan sijaintiin kartalla. Ilmoita viranomaisille ja anna heidän hoitaa laitteesi takaisin.

• Pyyhi tiedot etänä: Älä anna varkaan päästä käsiksi yksityisiin tietoihisi. Muista, että puhelimesi tai tablettisi tyhjennetään täysin ja menetät kaikki tietosi, myös pankkitietosi Samsung Payssa.

Huomautus: Jos olet rekisteröinyt Google-tilin, sinun on kirjauduttava tilillesi ennen kuin voit käyttää puhelinta tai tablettia jälleen.

• Varmuuskopioi: Ennen tietojen pyyhkimistä kokonaan, voit varmuuskopioida tietosi helposti Samsung Cloud -palveluun.
  • Pidennä akun kestoa: Kaikkein viimeksi haluat, että kadonnut puhelimesi tai tablettisi sammuu. Käytä tätä ominaisuutta saadaksesi suurimman hyödyn puhelimesi tai tablettisi akusta ja lisää mahdollisuuksia sen löytymiseen.
  • Palauta puheluja/viestejä: Voit palauttaa enintään 50 viimeisintä puhelua ja viestiä puhelimestasi.
  • Määritä luotetut henkilöt: Voit määrittää luotetut henkilöt, jotka voivat etänä paikantaa puhelimen tai tabletin, aktivoida Hätätilan tai soittaa puhelimeen tai tablettiin.

Huomautus: Jos et edelleenkään pysty paikantamaan puhelintasi tai tablettiasi, operaattorillasi voi olla palvelu, joka auttaa paikantamaan tai jäädyttämään puhelimesi. Ota lisätietojen saamiseksi yhteyttä operaattoriisi.

Oletko unohtanut puhelimesi jonnekin? Voit paikantaa sen älykellollasi.

Paina älykellostasi Home (Koti) -näppäintä ja pyyhkäise ja napauta Find My Phone (Etsi puhelimeni). Napauta Start (Käynnistä) aloittaaksesi puhelimesi paikantamisen. Puhelimesi alkaa soida, jolloin se on helppo paikantaa. Etsi puhelimesi ja pyyhkäise sitten Dismiss (Hylkää) -kuvake alas.

Huomautus: Varmista kellon mahdollista katoamista varten etukäteen, että kaikki edellytykset sen löytymiseen täyttyvät, kuten etäyhteys.

Jos olet kadottanut älykellosi, voit etsiä sen Galaxy Wearable -sovelluksella. Find My Mobile -palvelu ei näytä kellon sijaintia, mutta voit lukita tai poistaa käytöstä Samsung-palveluja, kuten Samsung Payn.

Siirry puhelimessasi Galaxy Wearable -sovellukseen ja napauta sitten Find My Watch (Etsi kelloni). (Napauta aktiivisuusrannekkeesta Find My Band (Etsi rannekkeeni) tai Find My Gear (Etsi laitteeni).) Jos kellosi on liitetty puhelimeesi Bluetoothin kautta, napauta START (Käynnistä). Kellosi alkaa väristä, jotta se on helpompi löytää. Kun löydät sen, napauta X-kuvaketta ja pyyhkäise oikealle.

Kuvakaappauskuva Galaxy Watch -kellon etsimisestä

*Tämä kuva on vain esimerkki englanniksi, mutta saatavilla myös omalla kielelläsi.

Jos kellosi on kadonnut Bluetooth-kantaman ulkopuolella, sinulla on kaksi vaihtoehtoa, jos etäyhteys on päällä:

• Hae sijainti: Hakee osoitteen, jossa kello sijaitsee. Voit napauttaa Show on map (Näytä kartalla) kellon paikantamiseksi kartalla.
  • Määritä turvallisuusasetukset: Pääset asetuksiin, jolloin voit etänä lukita tai nollata kellon tai ottaa käyttöön Reactivation Lock -toiminnon.

Sinun ei tarvitse ostaa uusia Galaxy Buds -kuulokkeita, vaikka et tietäisi, missä ne ovat, sillä Galaxy Wearable -sovelluksen ansiosta niiden etsiminen on superhelppoa.

Siirry puhelimellasi tai tabletillasi Galaxy Wearable -sovellukseen. Napauta Find My Earbuds (Etsi kuulokkeeni) ja sitten Start (Käynnistä). Kuulokkeista alkaa kuulua piippausääni, joka voimistuu vähitellen 3 minuutin ajan. Napauta Stop (Lopeta) päättääksesi haun.

Sovellus näyttää, että yhteyttä kuulokkeisiin ei ole eikä niitä pystytä paikantamaan, jos ne ovat Bluetooth-kantaman (10 metriä) ulkopuolella tai akku on tyhjentynyt.

Kuvakaappauskuva Galaxy Buds -kuulokkeiden etsimisestä

*Tämä kuva on vain esimerkki englanniksi, mutta saatavilla myös omalla kielelläsi.

Huomautus: Kuulokkeista ei kuulu merkkiääntä, jos infrapuna-anturin sisällä on vierasainesta tai roskia.