Mitä voin tehdä, jos Samsung Galaxy Watch Active2 -kellon GPS ei toimi oikein?

Samsung Galaxy Watch Active2 -kellossa on GPS-antenni, jotta voit seurata reaaliaikaisesti sijaintiasi yhdistämättä sitä mobiililaitteeseen. Kellon GPS ei kuitenkaan välttämättä ole tarkka tai sijainnin hakeminen voi kestää 2–3 minuuttia kauemmin, jos kello ei ole ollut yhteydessä puhelimeen yli vuorokauteen. Näillä ohjeilla voit parantaa kellon GPS-tarkkuutta.

Ennen kuin kokeilet alla olevaa ratkaisua ongelmaasi, tarkista, että kellossasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Lue lisää Samsungin ohjeiden kohdasta Ohjelmistojen ja sovellusten päivittäminen Samsung Galaxy Watch Active2 -kelloon.

Mene ulos ja käynnistä kello uudelleen

Jos olet sisällä, siirry ulos ja käynnistä kello uudelleen. Vältä esteitä, kuten seiniä tai huonoa säätä, jotta GPS löytää signaalin paremmin.

• Käynnistä kello uudelleen pitämällä Virta-painike painettuna ja napauttamalla sitten Virta pois. Kun kello on sammunut kokonaan, käynnistä se uudelleen pitämällä Virta-painike painettuna.

Vaikka GPS toimii talojen ja rakennusten sisällä, se toimii parhaiten ulkona, kun taivas on esteettä näkyvissä, koska silloin se löytää satelliittien signaalit paremmin. Tarkista ensin kellon asetukset ja sen jälkeen GPS-sijainti ulkona.

Vaihe 1. Valitse sovellusnäytöltä Asetukset > Yhteydet.
Vaihe 2. Pyyhkäise ja napauta Sijainti ja ota se käyttöön napauttamalla valitsinta.

GPS-signaali saattaa kadota seuraavissa tilanteissa:

• Kello ja puhelin eivät ole olleet yhteydessä yli vuorokauteen.
  • Kellon tai puhelimen tai molempien sijaintitoiminto on poistettu käytöstä.

Jos ongelma ei ratkea, voit kokeilla seuraavia asetusten muutoksia.

Huomautus:

• Varmista, että puhelimen sijaintiominaisuudeksi on valittu korkea tarkkuus.
  • Galaxy Watch Active2 -kellon GPS-antenni on käytössä, kun käytät Samsung Health -toimintoa, vaikka Galaxy Watch Active2 -kello olisi yhdistettynä mobiililaitteeseen.
  • GPS-signaalin vahvuus voi heikentyä, jos signaalin reitillä on esteitä, kuten rakennuksia, mäkiä tai huonot sääolosuhteet.

Kun kello on yhdistettynä puhelimeen, kello saa GPS-sijainnin puhelimesta sijainnin tarkkuuden parantamiseksi. Jos puhelimessasi ei ole mobiilidatayhteyttä tai signaali on heikko, ota yhteyttä palveluntarjoajaan.

Vaihe 1. Valitse puhelimesta Asetukset Puhelimen tiedot.

Puhelimen tietojen hakeminen

Vaihe 2. Napauta Tila.
Vaihe 3. Napauta SIM-kortin tila

Napauta SIM-kortin tila

Vaihe 4. Tarkista, että Mobiiliverkon tila on "Yhdistetty".

Jos laitteiden välillä on Bluetooth-yhteys, sovelluksen ylälaidassa on teksti "Bluetooth-yhteys". Voit tarkistaa yhteyden Galaxy Wearable -sovelluksen etusivulta.

Varmista Bluetooth-yhteys

Jos laitteet eivät ole yhteydessä:

• Galaxy Wearable -sovelluksessa on teksti "Yhteys kelloon katkaistu".
  • Muodosta yhteys napauttamalla Yhdistä.

Laitteet on yhdistetty WiFi-yhteydellä:

• Galaxy Wearable -sovelluksessa on teksti "Etäyhteys".

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Yhteydet.
Vaihe 2. Ota Bluetooth käyttöön valitsimella

Mitä etäyhteys tarkoittaa

Jos ongelma ei ratkea, määritä kello uudelleen Galaxy Wearable -sovelluksella. Kun olet valmis, yhdistä kello uudelleen puhelimeen.

Huomautus:

• Tarkista päivitykset säännöllisesti puhelimen Galaxy Wearable -sovelluksella.
  • Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.