Mitä voin tehdä, jos äänenlaatu Samsung Galaxy Watch Active2 -kellosta Bluetooth-kuulokkeisiin on heikko?

Heikko äänenlaatu voi johtua tietyistä asetuksista, Bluetooth-häiriöstä tai jopa kuulokkeiden käyttämistavasta. Kokeile Galaxy Watch Active2 -kellon ongelmien ratkaisemista seuraavassa järjestyksessä ennen kuin otat yhteyttä valtuutettuun Samsungin huoltoliikkeeseen.

Ennen kuin kokeilet alla olevaa ratkaisua ongelmaasi, tarkista, että kellossasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Lue lisää Samsungin ohjeiden kohdasta Ohjelmistojen ja sovellusten päivittäminen Samsung Galaxy Watch Active2 -kelloon.

Ääniasetusten tai äänenvoimakkuuden säätäminen kellosta

Aloitetaan testaamalla ääniasetukset.

Vaihe 1. Paina kellon etusivun Virta-painiketta.
Vaihe 2. Valitse Asetukset Äänet ja värinä Äänenvoimakkuus
Vaihe 3. Pyyhkäise ja valitse Media ja lisää äänenvoimakkuutta napauttamalla +

Jos vain kellossa on värinätoiminto, voit lisätä äänenvoimakkuutta sovelluksesta, jota käytät äänen siirtämiseen kuulokkeisiin.

Huomautus: Säädä äänenvoimakkuutta tai vaihda paikkaa, jos puhelun aikana kuuluu kaiku.

Kellon ja kuulokkeiden käynnistäminen uudelleen saattaa ratkaista äänenlaadun ongelman.

• Jos kello on yhteydessä puhelimeen, käynnistä puhelin uudelleen.
  • Kun laitteet on käynnistetty uudelleen, tarkista, onko niitä ladattava.

Huomautus: Jos akun varaus ei ole kriittisen vähissä, ääni voi olla katkonainen tai outo.

Voit kokeilla siirtää laitteita lähemmäs toisiaan äänenlaadun parantamiseksi.

• Kellon ja kuulokkeiden on oltava Bluetooth-yhteyden kantaman alueella (10 metriä).  Etäisyys saattaa vaihdella ympäristön mukaan ja siihen vaikuttavat esteet, kuten metallit, seinät ja sähkölaitteet laitteiden välillä.
  • Varmista, ettei yhdistettynä ole samanaikaisesti muita Bluetooth-laitteita.

Muita neuvoja äänenlaadun parantamiseen:

• Langaton verkkoyhteys saattaa katketa johtuen verkko-ongelmista tai palveluntarjoajan ongelmista. Pidä kuulokkeet etäällä sähkömagneettisista aalloista.
  • Huomaa, että etäisyys saattaa vaihdella ympäristön mukaan.

Voit kokeilla muodostaa laiteparin toisiin kuulokkeisiin ja katsoa, toimivatko ne.

Vaihe 1. Paina Virta-painiketta.
Vaihe 2. Valitse Asetukset Yhteys Bluetooth.
Vaihe 3. Napauta Bluetooth-ääni.
Vaihe 4. Napauta Asetukset-kuvaketta yhdistettyjen kuulokkeiden vierestä.
Vaihe 5. Katkaise yhteys napauttamalla Poista laitepari.
Vaihe 6. Napauta Etsi ja napauta sitten toisia kuulokkeita, jotka haluat yhdistää.

• Jos toiset kuulokkeet toimivat oikein, mutta alkuperäisten kuulokkeiden äänenlaatu on silti huono, ota yhteyttä alkuperäisten kuulokkeiden valmistajaan.
  • Jos sinulla on sama ongelma toisien kuulokkeiden kanssa, määritä kello uudelleen.

Jos olet kokeillut kaikkia edellä annettuja neuvoja eikä ongelma ratkea, voit määrittää kellon uudelleen äänenlaadun parantamiseksi.

Vaihe 1. Valitse Asetukset Palauta.
Vaihe 2. Napauta Varmuuskopioi näytön alalaidasta, jotta tietosi eivät häviä.
Vaihe 3. Napauta Palauta.

Kun olet valmis, määritä kello ja yhdistä se uudelleen alkuperäisiin kuulokkeisiin. Lue lisää Samsungin ohjeiden kohdasta Ohjelmistojen ja sovellusten päivittäminen Samsung Galaxy Watch Active2 -kelloon.

Huomautus: Muista varmuuskopioida kaikki Galaxy Watch Active2 -kellon tärkeät tiedot ennen tehdasasetusten palauttamista.