Mitä tehdä, jos Bluetooth- tai Wi-Fi-yhteys on epävakaa Galaxy Z Flip -puhelimessani?

Toisin kuin tavalliset älypuhelimet, Galaxy Z Flip on erityisesti suunniteltu taittumaan alaspäin. Tämän Samsung-laitteen uuden taitettavan muodon ansiosta voit pidellä koko laitetta kädessäsi, kun se on taitettu kiinni. Tämä voi vaikuttaa radioaaltoihin, kuten Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteyteen sekä muihin verkkoihin.

Tarkista ensin seuraavat seikat

Älä kiinnitä metallisia tarroja laitteen antennin alueelle (kansinäytön puolelle).

Älä käytä laitteessa metallista suojakuorta.

Laitteessa on suositeltavaa käyttää tuotteen omaa suojusta, jotta kädet eivät osuisi suoraan antenniin.

Tarkista yhteys ja verkkoasetukset

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus.

Vaihe 2. Napauta Yhteydet.

Vaihe 3. Käännä Bluetooth-kytkintä yhteyden muodostamiseksi uudelleen.

Kuvakaappaus Bluetooth-yhteyden muodostamisesta uudelleen

Jos yhteysongelmia on edelleen, kokeile palauttaa laitteesi verkkoasetukset seuraavasti.

Vaihe 1. Käynnistä Asetukset-sovellus.

Vaihe 2. Napauta Yleinen hallinta -valikkoa.

Vaihe 3. Napauta Palauta-valikkoa.

Vaihe 4. Napauta Asetusten nollaus -valikkoa.

Vaihe 5. Napauta Asetusten nollaus -painiketta.

Kuvakaappaus verkkoasetusten palauttamisesta laitteessa.

Huomautus: Kun palautat laitteesi verkkoasetukset, saatat menettää rekisteröimäsi tiedot.