Miksi Note9:n taustakuva näyttää vääristyneeltä asennuksen jälkeen?

Note9:llä käyttämäsi taustakuva saattaa olla vahingoittunut tai vääristynyt.

Kyseessä on väliaikainen häiriö, joka voidaan yleensä korjata asettamalla laitteen taustakuva uudelleen. Tähän mennessä tätä ongelmaa on ilmennyt tapauksissa, joissa taustakuva on palautettu tietyltä Cloud-tililtä.

Voit asettaa Note9:n taustakuvan uudelleen helposti asian korjaamiseksi.

1

Avaa Asetukset ja napauta Taustakuvat ja teemat.

Avaa Asetukset ja valitse Taustat ja teemat
2

Valitse haluamasi taustakuva kaikista saatavilla olevista Samsung-teemoista ja napauta Aseta taustakuvaksi.

Valitse Käytä taustakuvana
1

Pidä alkunäyttöä painettuna ja valitse Taustakuvat.

Pidä kotinäyttöä painettuna ja valitse Taustat
2

Valitse haluamasi taustakuva kaikista saatavilla olevista Samsung-teemoista ja napauta Aseta taustakuvaksi.

Valitse käytettävissä olevista Samsung-teemoista haluamasi taustakuva
Valitse Käytä taustakuvana
1

Avaa Galleria ja valitse kuva, jonka haluat asettaa taustakuvaksi.

Valitse galleriasta taustakuvana käytettävä kuva
2

Napauta “Lisävaihtoehdot”-kuvaketta ja valitse Aseta taustakuvaksi.

Napauta ”Lisää vaihtoehtoja” -kuvaketta ja valitse Käytä taustakuvana
1

Siirry sovellusvalikon Google-kansioon ja napauta Kuvat.

Siirry Google-kansioon sovellusvalikossa ja valitse Valokuvat
2 Valitse kuva, jonka haluat asettaa taustakuvaksi.
Valitse taustakuvana käytettävä kuva

Napauta “Lisävaihtoehdot”-kuvaketta ja valitse Käytä.

Napauta ”Lisää vaihtoehtoja” -kuvaketta ja valitse Käytä

Napauta Taustakuva.

Valitse Tausta