Median ja laitteiden ohjaaminen Galaxy-puhelimella

Haluatko säätää yhdistetyn Bluetooth-laitteen äänenvoimakkuutta tai ohjata SmartThings-laitteita suoraan pikapaneelista? Määritä Media- ja Laitepaneelit Galaxy-puhelimeen tai -tablettiin ja voit ohjata helposti yhdistettyjä laitteita.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset Ohjelmistopäivitys.
Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.
Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Mediapaneelin määrittäminen ja käyttäminen

Kun Mediapaneeli on määritetty käyttöön, näet puhelimella toistettavan median tiedot, kuten Spotify tai Google play music. Määritä ensi Mediapaneeli.

Vaihe 1. Avaa Pikapaneeli pyyhkäisemällä näytön ylälaidasta.
Vaihe 2. Napauta Media pika-asetuskuvakkeista.
Vaihe 3. Seuraa näytön ohjeita ja napauta Valmis.

Laitepaneelin käyttäminen

Toistettavan kappaleen alla näet luettelon yhdistetyistä Bluetooth-laitteista. Voit:

• Vaihtaa äänilaitteen napauttamalla haluamaasi laitetta, esimerkiksi Galaxy Buds+ -kuulokkeet.
• Jos yhdistettyjä Bluetooth-laitteita on useita, kunkin vieressä on ympyrä. Voit toistaa samaa mediaa useassa laitteessa samanaikaisesti.

Jos oma sijainti äänilaitteille ei riitä, myös kaikille muille yhdistetyille laitteillesi on oma sijainti. Laitepaneeli on pikavalinta laitteillesi, jotka on yhdistetty SmartThings-tiliisi tai puhelimeesi.

Vaihe 1. Avaa Pikapaneeli pyyhkäisemällä näytön ylälaidasta.
Vaihe 2. Napauta Laitteet pika-asetuskuvakkeista.
Vaihe 3. Seuraa näytön ohjeita ja napauta Seuraava.
Vaihe 4. Napauta lopuksi Valmis.

Laitepaneelin käyttäminen

• Vaihtaa äänilaitteen napauttamalla haluamaasi laitetta, esimerkiksi Galaxy Buds+ -kuulokkeet.
• Jos yhdistettyjä Bluetooth-laitteita on useita, kunkin vieressä on ympyrä. Voit toistaa samaa mediaa useassa laitteessa samanaikaisesti.

Voit ohjata television Spotify-sovellusta puhelimen Mediapaneelilla. Varmista ensin, että televisio ja puhelin on kytketty samaan WiFi-verkkoon.

Vaihe 1. Avaa Pikapaneeli pyyhkäisemällä näytön ylälaidasta.
Vaihe 2. Napauta Smart View -kuvaketta.
Vaihe 3. Valitse haluamasi televisio ja napauta puhelimesta Aloita nyt.

Napauta Smart View -kuvaketta

Valitse televisiosta tarvittaessa Salli, jotta puhelin voidaan yhdistää. Puhelimen ääni toistetaan nyt television kaiuttimista.

Huomautus:

• Aiempi SmartThings-paneeli on korvattu nyt Media- ja Laitepaneeleilla. Jos haluat ohjata SmartThings-laitteitasi, sinun on päivitettävä Media ja Laitteet versioon 1.0.02.17 tai uudempaan ja SmartThings-sovellus versioon 1.7.36.23 tai uudempaan.
• Laitteen näyttökuvat ja valikot voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.

Jos Samsung-puhelimessasi, -tabletissasi tai -lisälaitteessasi on häiriöitä, voit lähettää virheraportin tai lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksella. Näin voimme tutkia tarkemmin, mistä häiriö johtuu. Tiedot on muutettu nimettömiksi ja niitä säilytetään vain ongelman tutkimisen ajan. Lue lisää virheraportin lähettämisestä kohdasta Samsung Members -sovelluksen käyttäminen.