Lue Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden vedenkestävyydestä

Galaxy Buds pro -kuulokkeilla on paras vedenkestävyys Galaxy Buds -sarjan kuulokkeista.

Ennen kuin kokeilet alla olevia ratkaisuja ongelmaasi, tarkista, että laitteessasi ja käyttämissäsi sovelluksissa on asennettuna viimeisin päivitys. Tarkista seuraavasti, kuinka voit päivittää mobiililaitteesi ohjelmiston.

Vaihe 1. Valitse Asetukset > Ohjelmistopäivitys.

Vaihe 2. Napauta Lataa ja asenna.

Vaihe 3. Noudata näytöllä annettavia ohjeita.

Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden suojausluokitus on IPX7

IPX7-luokitus tarkoittaa, että laite on vedenkestävä, jos se upotetaan puhtaaseen veteen 1 metrin syvyyteen 30 minuutiksi. Kuulokkeet voivat kuitenkin vaurioitua, jos niitä käytetään muissa kuin IPX7-standardin olosuhteissa. Noudata näitä neuvoja tarkasti, jotta laitteesi ei vaurioidu.

Galaxy Buds Pro -kuulokkeet maassa kenkien, painojen ja vesipisaroiden vieressä
  • Jos laite kastuu puhtaassa vedessä, kuivaa se ensin huolellisesti pyyhkimällä puhtaalla, pehmeällä liinalla ja ravista mahdollinen vesi pois. Älä altista laitetta muillekaan nesteille, kuten suolavedelle, uima-altaan vedelle, saippuavedelle, öljylle, hajuvedelle, aurinkovoiteelle, käsien desinfiointiaineelle, kemikaaleille, kuten meikeille, ionisoidulle vedelle, alkoholille, happamille nesteille jne.
Kemikaalien symboleita, joille Galaxy Buds Pro -kuulokkeita ei saa altistaa: kemikaalit, hajuvedet, suolavesi, käsidesi ja vastaavat tuotteet
  • Jos laite kastuu muussa nesteessä kuin puhtaassa vedessä, huuhtele se välittömästi kulhossa, jossa on puhdasta vettä, ja kuivaa huolellisesti pyyhkimällä puhtaalla, pehmeällä liinalla ja ravistamalla vesi pois laitteista. Jos näitä ohjeita ei noudateta, laitteen toiminta, mukaan lukien kaiuttimen äänenlaatu, ja ulkonäkö voivat heikentyä, koska vettä saattaa päästä myös laitteen niveleen.

Varotoimia, joilla Galaxy Buds Pro -kuulokkeet pysyvät toimivina

• Älä käytä laitetta tietyissä tilanteissa, kuten uidessa, vesiurheilussa, suihkussa tai kylpylässä tai saunassa. Muuten laite voi vaurioitua.
  • Älä altista laitteita voimakkaasti virtaavalle vedelle tai juoksevalle vedelle.
  • Älä laita laitteita pesukoneeseen tai kuivausrumpuun. Laitteiden käyttöä vedessä ei suositella.
  • Älä upota laitetta puhtaaseen veteen syvemmällä kuin yhteen metriin tai anna niiden olla vedessä yli 30 minuuttia.
  • Laite on testattu kontrolloidussa ympäristössä ja sen on osoitettu olevan vedenkestävä tietyissä olosuhteissa.
  • Latauskotelo ei ole vedenkestävä eikä se kestä hikeä tai kosteutta.