Kuinka voin estää Galaxy Buds+ -kuulokkeiden ääniviiveen videoissa tai peleissä?

Seuraavan sukupolven Galaxy Buds -kuulokkeet ovat täällä ja vievät äänenlaadun ja ohjaamisen uusiin harmonisiin korkeuksiin. Galaxy Buds+ -kuulokkeet muuttavat äänikokemuksesi automaattisella melun poistamisella ja akulla, joka kestää koko päivän. Äänessä voi kuitenkin joskus olla viivettä, johtuen tietyistä tilanteista tai esteistä, joita et ehkä ole ajatellut. Tässä on joitakin neuvoja ääniviiveen minimoimiseen erityisesti videoissa ja peleissä. Enen kuin kokeilet alla olevaa toimintoa, tarkista, että laitteessasi on asennettuna viimeisin päivitys.

Ääniviiveen estäminen kuulokkeiden synkronoidussa äänessä

Ääniviive tarkoittaa, että kuulokkeista kuuluva ääni ei täsmää yhdistetyn laitteen näytön kanssa. Galaxy Buds- ja Galaxy Buds+ -kuulokkeiden ääniviiveisiin videoissa ja peleissä on useita syitä. Ne ovat usein kuitenkin helposti korjattavissa esimerkiksi vahvistamalla Bluetooth-yhteyttä.

• äniviiveitä voi esiintyä kaikissa Bluetooth-äänilaitteissa. Voit minimoida viiveen poistamalla häiriötekijöitä. Tuo laitteet lähemmäs toisiaan, jotta yhteys olisi parempi. Varmista, ettei kuulokkeiden ja yhdistetyn laitteen välillä ole esteitä, kuten esineitä, metalleja, seiniä tai ihmisiä.
  • Vältä lisäksi häiriöitä aiheuttavien laitteiden, kuten muiden Bluetooth-laitteiden, mikroaaltouunin ja langattomien reitittimien käyttöä.
  • Voit ottaa käyttöön pelitilan Galaxy Buds+ -kuulokkeissa synkronoitujen peliäänten viiveen minimoimiseksi.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus ja valitse Labs.
Vaihe 2. Napauta valitsinta kohdasta Pelitila.

Ota käyttöön Pelitila