Kids Home -sovelluksen käyttäminen

Kids Home sisältää hauskaa ja turvallista sisältöä lapsille leikkisässä oppimisympäristössä.

Sen avulla voit asettaa peliajat, hallita käyttölupia ja laatia käyttöraportteja, joista tiedät, mitä lapsesi on opetellut.

Huomaa: Kids Home löytyy Galaxy S10 ja Tab S4 -laitteilta. Muihin Android-version 9.0 laitteisiin sen voi ladata Galaxy Appsista.

Kids Homeon helppo määrittää ja se sijaitseen puhelimesi ilmoituspaneelissa.

1 Vedä ilmoituspaneeli alas ja pyyhkäise vasemmalle.
2 Aloita määritys napauttamalla Kids Home -kuvaketta ja käynnistä lataus valitsemalla "Aloita".
Aloita asetusten määrittäminen napauttamalla Kids Home -kuvaketta ilmoituspaneelissa
3 Aseta PIN-koodi napauttamalla "Seuraava". Oletuskoodi on 0000.

Kids Home -sovelluksen PIN-koodin avulla voit määrittää lapsilukon, tarkastella käyttöraportteja sekä kaikkein tärkeimpänä lapset eivät voi poistua Kids Home -sovelluksesta ilman sitä.

4 Kids Home -etusivu tulee näkyviin.
5 Ensimmäisellä käyttökerralla joudut ehkä lataamaan jokaisen etusivun sovelluksen.

Määritettyäsi Kids Home -sovelluksen voit tutustua sen tärkeimpiin ominaisuuksiin.

• Oma puhelin: Lapset voivat soittaa yhteystietoihin, jotka löytyvät vanhempien sallimasta luettelosta.
  • Oma kamera: Lasten kamera kuvaamiseen ja tarrojen lisäämiseen.
  • Oma galleria: Kids Home -sovelluksessa luotujen tai vanhempien sallimien kuvien ja piirustusten galleria.
  • Oma selain: Selain turvalliseen vanhempien sallimien verkkosivustojen selaamiseen.
Kids Home -ominaisuuksien yleiskatsaus

Lapset voivat valita laajasta luovasta sisällöstä, johon kuuluu värittäminen, tarrojen luominen, ääntä muuttava ohjelmisto, pelejä ja videoita. Valikoimassa on myös koodauspeli, joka kehittää luovuutta ja loogista ajattelua.

Täältä pääset asetuksiin, luomaan lapselle profiilin, asettamaan päivittäiset peliajat ja tarkistamaan käyttö- ja toimintotiedot.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

• Aseta päivittäinen peliaika: Aseta päivittäinen peliaika arkipäiville ja viikonloppuihin.
  • Päivittäinen käyttö: Näyttää kunkin profiilin käytön päivän ja päivämäärän mukaan.
  • Toiminta: Näyttää käytetyt sovellukset.
  • Sallittu sisältö: Näyttää kaiken vanhempien salliman sisällön.
  • Galaxy Store lapsille: Näihin ominaisuuksiin pääsee vain Lapsilukko-näytön kautta PIN-koodilla.
Kids Home -lapsilukon tärkeimmät ominaisuudet
1 Avaa "Kids Home".
2

Napauta etusivun asetukset-kuvaketta.

3 Valitse "Lapsilukko".
Kids Home -lapsilukon käyttöönotto
4 Anna PIN-koodi.

Huomaa: Voit luoda enintään kuusi lasten profiilia.

Jos olet unohtanut PIN-koodisi etkä pääse pois Kids Home -sovelluksesta, sinun on palautettava sovellus seuraavasti.

1 Pidä painettuna virtapainiketta puhelimen reunassa, kunnes näkyviin tulee teksti "Sammuta".
2

Pidä painettuna näytön sammuta-kuvaketta, kunnes vaihtoehto "Turvallinen tila" tulee näkyviin.

3 Napauta "Turvallinen tila".
4 Kun puhelin on käynnistynyt uudelleen, siirry kohtaan "Asetukset".
5 Hae "Kids Home" ja valitse sovellus hakutuloksista.
6 Napauta "Poista asennus" ja vahvista napauttamalla "OK".
7 Paina uudelleen virtapainiketta ja käynnistä puhelin uudelleen ja poistu turvallisesta tilasta napauttamalla "Käynnistä uudelleen".
8 Puhelin ei ole enää Kids Home -tilassa.

Huomaa: Tämä menetelmä poistaa kaikki, tiedot, profiilit ja asetukset. Sovellus on asennettava ja määritettävä uudelleen.