Vähennä virrankulutusta käyttämällä Kevyt-suoritustilaa Galaxy-laitteessasi

Kevyt-suoritustila on toiminto, joka parantaa lämmöntuottoa ja akun kulutusta muuttamalla prosessointinopeutta osittain säätääkseen sitä parantamaan akun kulutusta. Kun laite toimii Kevyt-suoritustilassa, se voi käyttää vähemmän suorituskykytehoa verrattuna normaaliin tilaan, eikä tämä vaikuta internetin selaamiseen, sosiaaliseen mediaan, puheluihin tai videoiden toistoon.

Kolme Galaxy-puhelinta ympäröitynä höyhenillä.

Aktivoi Kevyt-suoritustila käyttämällä Asetukset-valikkoa

Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 1. Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 1.

Vaihe 1. Avaa Asetukset-valikko ja napauta sitten Akku ja laitteen ylläpito.

Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 2. Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 2.

Vaihe 2. Napauta Akku.

Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 3. Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 3.

Vaihe 3. Selaa alaspäin ja napauta Lisää akkuasetuksia.

Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 4. Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 4.

Vaihe 4. Napauta Suorituskykyproftili.

Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 5. Aktivoi Kevyt-suoritustila vaihe 5.

Vaihe 5. Napauta Kevyt.

Aktivoi Kevyt-suoritustila käyttämällä Pika-asetukset-paneelia

Kun olet ottanut käyttöön Kevyt-suoritustilan edellisessä osiossa annettujen ohjeiden avulla, voit helposti kytkeä sen pois päältä tai päälle käyttämällä Pika-asetukset-paneelia.

Aktivoi Kevyt-suoritustila Pika-asetukset vaihe 1. Aktivoi Kevyt-suoritustila Pika-asetukset vaihe 1.

Vaihe 1. Pyyhkäise kahdella sormella alaspäin laitteesi näytön yläosasta, jolloin Pika-asetukset-paneeli avautuu. Napauta sitten Lisää vaihtoehtoja (kolme pystysuoraa pistettä) ja napauta sitten Muokkaa painikkeita.

Aktivoi Kevyt-suoritustila Pika-asetukset vaihe 2. Aktivoi Kevyt-suoritustila Pika-asetukset vaihe 2.

Vaihe 2. Kosketa ja pidä painettuna Suorituskykyprofiili -kuvaketta ja vedä se sitten Pika-asetukset-paneeliin.

Aktivoi Kevyt-suoritustila Pika-asetukset vaihe 3. Aktivoi Kevyt-suoritustila Pika-asetukset vaihe 3.

Vaihe 3. Napauta Valmis.

Aktivoi Kevyt-suoritustila Pika-asetukset vaihe 4. Aktivoi Kevyt-suoritustila Pika-asetukset vaihe 4.

Vaihe 4. Napauta Suorituskykyprofiili kytkeäksesi sen pois päältä ja päälle.

Huomautukset:

• Kevyt-suoritustilaa tuetaan Z-sarjan ja S-sarjan malleissa, jotka on julkaistu mallien Galaxy Z Flip4, Z Fold4 ja S23 jälkeen.

• Kevyt-suoritustila poistetaan automaattisesti käytöstä pelien aikana.

Lisävinkkejä akun säästämiseen

Vähentääksesi virrankulutusta Galaxy-laitteessa, voit noudattaa näitä vinkkejä:

• Säädä näytön kirkkautta: Pienennä näytön kirkkautta tai ota käyttöön automaattinen kirkkauden säätö virrankulutuksen vähentämiseksi.
  • Kytke Wi-Fi pois päältä: Kytke tämä toiminto takaisin päälle vain silloin, kun tarvitset sitä käyttöön.
  • Kytke Bluetooth ja GPS pois päältä: Poista Bluetooth ja GPS (Sijainti) käytöstä, kun et käytä niitä, estääksesi tarpeettoman virrankulutuksen.
  • Ota energiansäästötila käyttöön: Aktivoi laitteesi sisäänrakennettu energiansäästötila akun käytön optimoimiseksi.
  • Hallitse ilmoituksia: Minimoi ilmoitusten määrä tai aseta tärkeät ilmoitukset etusijalle välttääksesi tarpeettomia näytön heräämisiä.
  • Vähennä näytön aikakatkaisua: Aseta lyhyempi näytön aikakatkaisun kesto sammuttaaksesi näytön nopeasti, kun se on käyttämättömänä.
  • Poista tarpeettomat ominaisuudet käytöstä: Kytke pois päältä ominaisuuksia, kuten NFC, aina päällä oleva näyttö (Always-on display) ja värinäpalaute, jos et tarvitse niitä.
  • Sulje käyttämättömät sovellukset: Sulje taustalla toimivat sovellukset, joita et käytä, vapauttaaksesi järjestelmäresursseja.

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima

Asiantuntijatuki – Samsungin sertifioima