Katso Galaxy Z Flip -puhelimen kameran uudet toiminnot

Uusi muodikas taittuvanäyttöinen älypuhelin Galaxy Z Flip antaa täysin uudenlaisen kamerakokemuksen. Kameran ultralaajakulmalinssillä ja yö-hyperlapse-videolla voit vangita parhaat selfiesi ja hetkesi jokaisesta mahdollisesta kulmasta.

Ota kuvia ja videoita ilman käsiä

Tämä taitettava laite sopii täydellisesti kuvaukseen ilman käsiä kansinäytöllä tai Flex-näyttö taitettuna haluttuun kulmaan (Freestop). Ota kuvia helposti Galaxy Z Flip -puhelimella antamalla äänikomento tai näyttämällä kämmentäsi näytölle.

Huomautus: Joustava tila on tuettu vain tietyllä kulma-alueella.

kuva laitteesta asetettuna haluttuun kulmaan Freestop-tekniikalla

Miten valita kuvanottotavat

Vaihe 1. Avaa puhelin ja siirry Kamera-sovellukseen.

Vaihe 2. Napauta Asetukset-kuvaketta, joka sijaitsee vasemmassa ylälaidassa.

Vaihe 3. Napauta Kuvanottotavat-valikkoa.

Voit kytkeä päälle kuvanottotapoja, joita ovat esimerkiksi Puheohjaus ja Näytä kämmen.

• Napauta ääniohjauksen kytkintä voidaksesi ottaa kuvan sanomalla avainsanoja, kuten "Hymyä", "Muikku" tai "Ota kuva". Voit myös tallentaa videon sanomalla "Ota video".

• Aktivoi kämmentunnistus napauttamalla Näytä kämmen -kytkintä. Voit ottaa kuvan näyttämällä kämmentäsi näytölle. Kun käytät kansinäyttöä, kämmenen näyttäminen käynnistää ajastimen, joten tiedät tarkalleen, koska kuva otetaan.
kuvakaappaus eri kuvanottotavoista

Parannettu yökuvaus

Galaxy Z Flip -puhelimen kamera on tehokas yölläkin. Kun puhelin on taitettu haluttuun kulmaan Freestop-tekniikan ansiosta, se toimii kolmijalan tapaan – ja saat aivan uudenlaisen yökuvan.

Yötilaa käyttäen voit ottaa 5 sekunnissa jopa 14 kuvaa, jotka yhdessä muodostavat selkeän ja kirkkaan kuvan.
Ota yötila käyttöön avaamalla Kamera-sovellus ja napauttamalla ensin LISÄÄ-valikkoa ja sitten yötilan kuvaketta.

Käytä kameran 'yö-hyperlapse-video'-toimintoa ja ota dynaamisia yövideoita.

Ota yö-hyperlapse-video-tila käyttöön avaamalla Kamera-sovellus ja napauttamalla ensin LISÄÄ-valikkoa, sitten hyperlapse ja lopuksi kuu-kuvaketta.

kuva laitteen kuu-kuvakkeesta

Huomautus: Kun otat kuvia 'yö-hyperlapse-video'-tilassa, pidä puhelin vakaasti paikallaan. Puhelin on suositeltavaa kääntää pystyasentoon ja asettaa vakaalle alustalle.

Ota kuvia ja videoita monilla eri kuvasuhteilla

kuvakaappaus kuvasuhteista

Käytettävissä olevat kuvasuhteet

• 3:4 : vain kuva (oletuksena kuva)
  • 9:16 : kuva, video (oletuksena video)
  • 1:1 : kuva, video
  • 9:22 : kuva, video
  • 16:9 : vain video