Galaxy Buds2 Pro -korvanappien ympäristön äänitoimintojen käyttö

Älypuhelin, jonka näytöllä on kaksi Buds2 pro -korvanappia ja jonka alla on valkoiset korvanapit ja kotelo

Samsung Galaxy Buds2 Pro -korvanappien Vahvista ympäristön ääniä -toimintoa mukauttamalla voit valita mieleisesi äänenvoimakkuuden ja äänimerkin. Valitse näiden toimintojen avulla, kuinka paljon ulkoisia ääniä haluat kuulla, kun käytät toimintoa. Tästä on apua etenkin siinä tapauksessa, jos sinulla on kuulovaikeuksia.

Huomaa: Edistynyttä ympäristön äänitoimintoa tuetaan vain älypuhelimissa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 8 tai uudempi.

Asenna uusin ohjelmistopäivitys

1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus

2. Siirry kohtaan Korvanappien asetukset > Korvanappien ohjelmiston päivitys

3. Valitse kohta Lataa ja asenna

Huomaa: Näytölle saattaa avautua ponnahdusikkuna, joka kehottaa sinua lataamaan päivityksen, kun avaat Wearable-sovelluksen.

Vahvista ympäristön ääniä -asetusten käyttö

1 Avaa Galaxy Wearable -sovellus
Wearable-sovelluksen kuvake
2 Napauta Melun säätimet -otsikon alla olevaa Ympäristön äänet -kuvaketta ja sitten kohtaa Ympäristön äänten vahvistus
Älypuhelimen näyttö, jossa näkyy Ympäristön äänet -kuvake ja jossa on valittuna Ympäristön äänten vahvistus

Huomaa: Sinun on ehkä otettava Vahvista ympäristön ääniä -asetus käyttöön ennen kuin voit muuttaa asetuksia: Korvanappien asetukset > Saavutettavuus > Ota Vahvista ympäristön ääniä -asetus käyttöön napauttamalla valitsinta.

3 Tässä ovat kaikki ympäristön ääniasetukset
Älypuhelimen näyttö, jossa näkyvät ympäristön äänten asetukset

Ympäristön äänten voimakkuus

Liukusäätimessä on viisi ympäristön äänten äänenvoimakkuuden tasoa, joiden avulla voit valita, kuinka paljon ympäristön ääniä kuulet korvanappiesi läpi. Voit myös säätää kummankin korvan äänenvoimakkuutta erikseen.

Ympäristön äänten voimakkuus -asetuksen liukusäätimet

Toimi seuraavasti, jos tahdot vahvistaa ääniä kahdella lisätasolla:

1.      Siirry kohtaan Korvanappien asetukset

2.     Napauta kohtaa Labs

3.     Valitse Kuuloon liittyvät parannukset

4.     Valitse Voimista ympäröiviä ääniä

Huomaa: Näiden kahden lisätason tarkoitus on auttaa lievästä tai kohtalaisesta huonokuuloisuudesta kärsiviä kuulemaan taustaäänet.

Mukauta ympäristön äänet

Mukauta ympäristön äänet -toiminto on viritetty korviesi mukaan, jotta Galaxy Buds2 Pro -korvanappisi voivat auttaa sinua kuulemaan ympäristösi äänet. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta: Normaali tai Mukautuva.

Ympäristön ääniasetukset Normaali ja Mukautuva

Ympäristön äänimerkki

Ympäristön äänimerkki -asetus säätää ympäristön äänten luonteen tai laadun mieleiseksesi. Käytössäsi on viisi eri valintaa välillä Pehmeä–Kirkas.

Ympäristön äänimerkki -asetuksen valinta pehmeästä kirkkaaseen