Korvan tunnistuksen käyttäminen Galaxy Buds -kuulokkeissa

Henkilö käyttää galaxy buds -kuulokkeita

Galaxy Buds -kuulokkeiden korvatunnistuksen avulla voit automaattisesti keskeyttää musiikin toistamisen, kun otat ne pois korvista ja käynnistää toistamisen uudelleen, kun asetat ne takaisin. Voit käyttää korvatunnistusta myös, kun vastaanotat tai soitat puheluita, koska voit siirtää puhelun puhelimen kaiuttimeen ilman, että otat Bluetooth-toiminnon käyttöön ja pois käytöstä manuaalisesti. Lue lisää, miten voit ottaa tämän toiminnon käyttöö ja pois käytöstä.

Huomaathan: Korvatunnistus on käytettävissä Galaxy Buds+-, Buds Live-, Buds Pro- ja Buds2-kuulokkeissa.

Korvatunnistuksen ottaminen käyttöön

Jos haluat toistaa puhelun äänen puhelimesta, kun otat molemmat kuulokkeet pois korvista, voit ottaa korvatunnistuksen käyttöön seuraavasti:

Huomaathan: Korvatunnistus on oletuksena käytössä. Jos olet ottanut sen pois käytöstä puhelut toistetaan kuulokkeista, vaikka ne eivät olisi korvissasi (jos esimerkiksi laitat kuulokkeet pöydälle).

1 Avaa puhelimesta Galaxy Wearable -sovellus.
Galaxy wearable -sovelluksen kuvake
2 Valitse Korvanappien asetukset.

Huomaathan: Kuulokkeet on poistettava kotelostaan, jotta voit valita tämän vaihtoehdon.

Korvanappien asetukset valittuna
3 Valitse Korvatunnistus.

Huomaathan: Jos et näe tätä vaihtoehtoa, varmista, että kuulokkeiden ohjelmisto on ajan tasalla valitsemalla Galaxy Wearable -sovellus > Korvanappien asetukset > Korvanappien ohjelmiston päivitys.

Korvatunnistus valittuna
4 Ota korvatunnistus käyttöön napauttamalla valitsinta.
Korvatunnistus käytössä

Korvatunnistuksen äänireitti

Riippuen siitä, onko korvatunnistus käytössä vai pois käytöstä ja kuinka monta kuuloketta on korvissa, äänireitti on erilainen. Katso toistettavan äänen tyypistä riippuva äänireitti alla olevasta taulukosta.

Korvatunnistus käytössä

Korvatunnistus käytössä

Korvatunnistus käytössä

Korvatunnistus pois käytöstä

Korvatunnistus pois käytöstä

Korvatunnistus pois käytöstä

Mediaäänet

Puheluäänet

Muu puhelusovellus

Mediaäänet

Puheluäänet

Muu puhelusovellus

Molemmat kuulokkeet korvissa

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Yksi kuuloke korvassa

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Molemmat kuulokkeet pois korvista

Pysäytetty

Puhelin

Puhelin

Pysäytetty

Kuulokkeet

Kuulokkeet

Huomaathan:

• Jotta jatkaa median äänen toistamista, kun asetat kuulokkeet takaisin korviisi (sen jälkeen, kun ne on positettu), sinun on painettava toistopainiketta älypuhelimessa tai napautettava kerran kuulokkeita (jos kosketusohjaus on käytössä).
  • Kolmannen osapuolen puhelusovellusten (kuten WhatsAppin) toistaminen jatkuu älypuhelimessa, kun asetat kuulokkeet takaisin korviisi (sen jälkeen, kun ne on poistettu).