Kuinka kuulokojeita käytetään Samsung Galaxy -laitteiden kanssa

Galaxy-laitteet tukevat Bluetooth-yhteyksiä kuulolaitteiden kanssa. Opi käyttämään kuulolaitteen yhteensopivuus- ja äänen suoratoistotoimintoja yhdistääksesi kuulolaitteet Galaxy-laitteisiin ja optimoidaksesi äänenlaadun.

Henkilö, joka käyttää kuulolaitetta ja Galaxy S24 -puhelinta.

Äänen suoratoisto kuulolaitteille (ASHA)

Tämä toiminto tukee äänen suoratoistoa yhdistämällä Galaxy-laitteesi ja kuulolaitteesi Bluetoothin kautta, mikä tekee puhelimen äänien kuulemisesta selvempää.

* Kuulolaitteiden äänentoiston käyttämiseksi Galaxy-laitteesi ja kuulolaitteiden on molempien tuettava tätä ominaisuutta.

* Jos sinulla on kysyttävää kuulolaitteiden ASHA-tuesta, ota yhteyttä kuulolaitteesi valmistajaan.

Kuinka kuulolaitteesi yhdistetään Galaxy-laitteeseen

Varmista, että kuulolaitteet ovat pariliitostilassa. Jos et ole varma, miten laitat kuulolaitteen pariliitostilaan, katso lisätietoja valmistajan ohjeista tai käyttöohjeesta.

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Galaxyn laitteella: Avaa Asetukset > Valitse Helppokäyttöisyys.

Kuuloon liittyvät parannustoiminnot Kuuloon liittyvät parannustoiminnot

Vaihe 2. Valitse Kuuloon liittyvät parannukset > Valitse Kuulolaitteiden tuki.

Kuulolaitteen pariliitosohjeiden ponnahdusikkuna Kuulolaitteen pariliitosohjeiden ponnahdusikkuna

Vaihe 3. Napauta Bluetooth-kuulolaitteet > Napauta Jatka ponnahdusikkunassa.

Bluetooth-pariliitospyyntö ilmestyy ikkunaan Bluetooth-pariliitospyyntö ilmestyy ikkunaan

Vaihe 4. Valitse kuulolaitteesi saatavilla olevien laitteiden luettelosta > Napauta Liitä pariksi ponnahdusikkunassa.

* Voit myös yhdistää kuulolaitteesi kohdan Asetukset > Yhteydet > Bluetooth kautta.

Tuetut laitteet

Galaxy S

Galaxy Z Flip / Z Fold

Galaxy A

Galaxy Tab

S22 / S22+ / S22 Ultra

Z Flip / Z Fold 4

A13 / A23 / A23 5G / A33 5G / A53 5G / A73 5G

Tab S6 Lite Refresh / Tab S6 Lite Refresh 2 / Tab Active4 Pro / Tab Active5

S23 / S23+ / S23 Ultra / S23 FE

Z Flip / Z Fold 5

A14 / A14 5G / A54 5G

Tab S8 / Tab S8+ / Tab S8 Ultra

S24 / S24+ / S24 Ultra

-

A25 5G / A35 5G / A55 5G

Tab S9 / Tab S9+ / Tab S9 ultra / Tab S9 FE / Tab S9 FE+

* ASHA-tuki saattaa vaihdella julkaisumaan mukaan.

* Jos Galaxy-malli on julkaistu ennen vuotta 2022, ota yhteyttä Samsungin puhelinpalveluun koskien ASHA-tukea.

* Jos ominaisuus ei ole näkyvissä ASHA-tuettavilla malleilla, päivitä ohjelmisto uusimpaan versioon ja tarkista uudelleen.

Kuulolaitteen yhteensopivuus (HAC)

"Kuulolaitteen yhteensopivuus" mahdollistaa äänen ja sähkömagneettisten signaalien siirron suoraan Galaxyn laitteen ylävastaanottimesta (osa, joka koskettaa korvaasi), jotta voit kuulla kuulolaitteiden avulla.

Kuinka "Kuulolaitteen yhteensopivuus" asetetaan

Asetukset-aloitusnäyttö Asetukset-aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Helppokäyttöisyys.

Kuuloon liittyvät parannustoiminnot Kuuloon liittyvät parannustoiminnot

Vaihe 2. Valitse Kuuloon liittyvät parannukset > Napauta Kuulolaitteiden tuki.

Kuulolaitteiden tukitoiminnot Kuulolaitteiden tukitoiminnot

Vaihe 3. Napauta kytkintä kytkeäksesi päälle toiminnon "Kuulolaitteen yhteensopivuus".

* Voit myös asettaa "Kuulolaitteen yhteensopivuus" kohdassa Puhelu > Asetukset > Muut puheluasetukset.

Tuetut laitteet

Galaxy S

Galaxy Z Fold

Galaxy Z Flip

S10e / S10 / S10+ / S10 5G / S10 Lite

Z Fold

Z Flip

S20 / S20+ / S20 Ultra / S20 FE

Z Fold2

Z Flip 5G

S21 / S21+ / S21 Ultra / S21 FE

Z Fold3

Z Flip3

S22 / S22+ / S22 Ultra

Z Fold4

Z Flip4

S23 / S23+ / S23 Ultra / S23 FE

Z Fold5

Z Flip5

S24 / S24+ / S24 Ultra

-

-

* HAC-tuen saatavuus voi vaihdella maittain.

Huomio: Kaikki FCC:n hyväksymä tieto HAC:sta koskee vain Yhdysvalloissa julkaistuja tuettuja laitteita.