Galaxy Buds Live -kuulokkeet ja paras mahdollinen äänenlaatu

Galaxy Buds Live -kuulokkeet on, muista kuulokkeista poiketen, suunniteltu avoimen tyyppisiksi ja ergonomisiksi. Voit nauttia parhaasta mahdollisesta äänenlaadusta käyttämällä niitä oikein. Jos äänenlaatu ei ole riittävän hyvä, kokeile äänenlaadun parantamiseen suositeltuja ratkaisuja.

Voit myös saada vinkkejä Buds Live -kuulokkeiden käyttämisessä seuraavassa videossa "Galaxy Buds Live -kuulokkeiden asettaminen"

Galaxy Buds Live

Varmista, että laitteesi ohjelmisto ja aiheeseen liittyvät sovellukset ovat ajan tasalla, ennen kuin kokeilet alla olevia suosituksia ja ratkaisuja. Mobiililaitteesi ohjelmisto voidaan päivittää alla kuvatulla tavalla.

Vaihe 1. Siirry kohtaan Asetukset Ohjelmistopäivitys.
Vaihe 2. Napauta kohtaa Lataa ja asenna
Vaihe 3. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Galaxy Buds Live -kuulokkeiden oikea käyttö

Galaxy Buds Live -kuulokkeiden sisällä on AKG:n virittämät kaiuttimet, jotka on suunniteltu toistamaan mitä tahansa. Ergonominen muotoilu takaa avaran äänen, jonka ansiosta tunnet olevasi keskellä livekonserttia. Säädä kuulokkeita korviisi sopivaksi, jotta voit nauttia Galaxy Buds Live -kuulokkeiden parhaista ominaisuuksista.

Vaihe 1. Tartu kuulokkeisiin niiden ylä- ja alareunasta ja poista ne latauskotelosta.

Ylä- ja alareuna yhdessä

Vaihe 2. Tarkista kuulokkeiden suunta ja aseta ne korviisi niin, että alempi osa (kaiutin) osoittaa kohti korvasi alareunaa. Varmista, että asetat vasemman kuulokkeen vasempaan korvaan ja oikean oikeaan niin, että kaiutin osoittaa korvasi sisään.

Buds Live -kuulokkeiden asetusohje

Vaihe 3. Aseta ylä- ja alareunat vastaaviin korviesi osiin ja säädä kuulokkeita sitten korviisi sopivaksi.

Vastaavat korvien osat

ⓐ Kaiutin

• Jos kuulokkeita ei aseteta korviisi oikein, ne eivät ehkä toimi. Käytä siivenkärkiparia, joka sopii korviisi, jotta voit käyttää kuulokkeita oikein.
  • Jos kosketussensori ei koske korvaasi, kuuloke ei ehkä toimi. Käytä korviisi sopivaa siivenkärkiparia, jos et kuule kuulokkeen havaitsemisen vahvistavaa ääntä.

Siivenkärjen kiinnittäminen kuulokkeeseen

Vaihe 1. Valitse korvaasi sopiva siivenkärki.
Vaihe 2. Valitse vasemman tai oikean korvan siivenkärki tarkistamalla siivenkärjen L- tai R-merkintä.
Vaihe 3. L- tai R-merkki löytyy siivenkärjen takaosan alareunasta. Varmista, että se osoittaa kohti kuuloketta. Kiinnitä siivenkärki sille tarkoitettuun kiinnityskoukkuun.

• Älä laita kuulokkeita korviisi ilman siivenkärkiä. Se saattaa aiheuttaa kipua korvissasi.
  • Älä vedä siivenkärkeä voimakkaasti, kun kiinnität tai irrotat sitä. Se saattaa repeytyä.
  • Älä aseta siivenkärkiä kuulokkeisiin väärin päin. Kuulokkeet eivät silloin sovi korviisi oikein.
Siivenkärjen kiinnittäminen

Vaihe 4. Peitä kuulokkeen loppuosa siivenkärjellä.
Vaihe 5. Tee samat vaiheet toiselle kuulokkeelle.

Huomaa:

• Laitteesi sisältää magneetteja, jotka saattavat vaikuttaa lääkinnällisiin laitteisiin, kuten sydämentahdistimiin tai rytmihäiriötahdistimiin. Jos käytät jotakin tällaista lääkinnällistä laitetta, pidä puhelimesi turvallisen etäisyyden päässä laitteesta ja puhu lääkärin kanssa ennen laitteen käyttöä.
  • Pidä kohteet, joihin magneetit saattavat vaikuttaa turvallisen etäisyyden päässä laitteestasi. Tietyt esineet, kuten luottokortit, pankkikirjat, kulkukortit, tarkastus- ja maihinnousukortit tai pysäköintiliput, voivat vahingoittua tai joutua epäkuntoon laitteen magneettien vuoksi.
  • Noudata kaikkia valtuutettujen henkilöiden julkaisemia varoituksia ja ohjeita alueilla, joilla langattomien laitteiden käyttö on rajoitettua, kuten esimerkiksi lentokoneissa tai sairaaloissa.

Kuten aiemmin mainittiin, kuulokkeiden alareunan (kaiuttimen) on osoitettava korvan alareunaa kohti ja kuulokkeiden alaosa asetetaan korvan sisään. Käyttötapa on siis erilainen kuin aiemmissa Galaxy Buds -tuotteissa. Jos korvasi tai korva-aukkosi ovat kooltaan suurempia, kuulokkeet saattavat upota syvemmälle korviin, jolloin tuotteen sisäänrakennettu antenni jää korvan peittoon. Se saattaa vaikuttaa Bluetoothin toimintaan ja aiheuttaa mahdollisesti heikkoa äänenlaatua.

Suosittelemme varmistamaan, että kuulokkeiden koko vastaa korviesi tai korva-aukkojesi kokoa katsomalla peiliin, kun kokeilet kuulokkeita. Jos korvasi peittää kuulokkeiden ilmakanavaosan, korvasi tai korva-aukkosi saattavat olla suuret.

Peittämisen esittely

① Ilmakanava

Voit mitata korvan tai korva-aukon koon alla olevan kuvan olennaisten kriteerien perusteella.

korva-aukon koon tarkistus

① Suuri: Jos korvasi tai korva-aukkosi ovat suuret, ota yhteyttä Samsungin puhelintukeen saadaksesi lisätietoja.
② Keskikokoinen
③ Pieni

Tarkista ilmeneekö vastaavia ongelmia myös muissa langattomissa laitteissa samassa sijainnissa ja katoavatko ongelmat, kun laitteet siirretään muualle. Verkkoyhteyksien ongelmat saattavat aiheuttaa huonompaa äänenlaatua tai Bluetoothin heikentynyttä toimintaa. Alla on joitakin vinkkejä ja varotoimenpiteitä langattomien verkkojen käyttöön.

• Langattomat verkot saattavat olla poissa käytöstä palveluntarjoajan verkon ongelmien vuoksi. Pidä kuulokkeet poissa sähkömagneettisten aaltojen ulottuvilta.
  • Pidä yhdistettävät laitteet lähellä toisiaan; näin voit välttää kuulokkeiden ja laitteen yhdistämisen aikana tapahtuvia ongelmia.
  • Varmista, että kuulokkeesi ja Bluetooth-laite ovat Bluetooth-yhteyden kantaman sisällä (10 m). Etäisyys saattaa vaihdella laitteiden käyttöympäristön perusteella.
  • Varmista, että kuulokkeiden ja yhdistetyn laitteen välillä ei ole esteitä, kuten esimerkiksi ihmisiä, seiniä tai aitoja.
  • Älä koske yhdistetyn laitteen Bluetooth-antenniin.
  • Bluetooth käyttää samaa taajuutta kuin tietyt teollisuuden, yleisen tieteen ja lääketieteen sekä matalavirtaiset tuotteet, joten häiriöitä saattaa esiintyä silloin, kun yhteyttä yritetään muodostaa tällaisten tuotteiden lähellä.
  • Katkaise yhteys nykyiseen langattomaan verkkoon ja yhdistä siihen sitten uudelleen.

Jos kaiuttimeen ja ilmakanavaan kertyy korvavahaa tai likaa, molempien kuulokkeiden ääni saattaa muuttua tai äänenlaatu kärsiä. Poista mahdollinen korvavaha tai lika puhtaalla, kuivalla ja pehmeällä harjalla, vanupuikolla tai muilla apuvälineillä.

• Puhdista kuulokkeet pehmeällä ja kuivalla liinalla käytön jälkeen.
  • Pidä kuulokkeet kuivina. Varmista, ettei kuulokkeisiin pääse nestettä ja etteivät ne joudu kosketuksiin nesteiden kanssa.
  • Puhdista kuulokkeet säännöllisesti, jotta korvavaha tai lika eivät pääse kertymään kaiuttimeen tai ilmakanavaan.
korvavaha tai lika

① Kaiutin ② Ilmakanava

Äänenvoimakkuus voi yhtäkkiä madaltua liitetyn laitteen äänenvoimakkuuden vuoksi. Säädä siis liitetyn laitteen ääntä sopivaksi. Säädä sekä Äänenvoimakkuus- että Ääni-asetukset tarpeitasi vastaavaksi.

Varmista, että mobiililaitteeseen on asennettu Galaxy Wearable -sovellus ja että sekä mobiililaitteen ohjelmisto että Galaxy Buds Live -ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioonsa. Parhaan käyttökokemuksen varmistamiseksi suosittelemme päivittämään kaikki ohjelmistot, Galaxy Wearable -sovelluksen mukaan lukien, uusimpaan versioonsa.

Kuulokkeiden ohjelmiston päivitys

Päivitä kuulokkeidesi ohjelmisto FOTA (Firmware Over-the-Air) -palvelun kautta.
Käynnistä Galaxy Wearable -sovellus mobiililaitteessasi ja napauta kuulokkeiden ohjelmistopäivityksen kohtaa.
• Lataa ja asenna: Päivitysten manuaalinen tarkistaminen ja asentaminen.
• Päivitetty viimeksi: Näyttää viimeisimmän ohjelmistopäivityksen tiedot.

Mobiililaitteen ohjelmiston päivittäminen,

Vaihe 1. Siirry kohtaan Asetukset > Ohjelmistopäivitys.
Vaihe 2. Napauta kohtaa Lataa ja asenna
Vaihe 3. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

• Jos kosketussensoriin osuu vieraita aineita, se saattaa aiheuttaa sensorin toimintahäiriön. Puhdista sensori ennen kuin käytät kuulokkeita.
  • Jos latauspinnoissa on hikeä tai muuta nestettä, Galaxy Buds Live -kuulokkeet saattavat syöpyä. Jos joko laturin tai kuulokkeiden latauspinnoissa on hikeä tai muuta nestettä, puhdista ne ennen kuin asetat kuulokkeet latauskoteloon.
  • Jos lataat Galaxy Buds Live -kuulokkeita, kun laturin portti on kostea, Galaxy Buds Live -kuulokkeet saattavat vaurioitua. Kuivaa latausportti huolellisesti ennen kuin lataat Galaxy Buds Live -kuulokkeita.
  • Lataa akku täyteen ennen kuin käytät kuulokkeita ensimmäistä kertaa tai kun niitä ei ole käytetty pitkään aikaan.
  • Älä aseta kuulokkeiden siivenkärkiä väärin päin. Kuulokkeet latautuvat vain silloin, kun ne on asetettu latauskoteloon oikein.
  • Jos ongelmat jatkuvat yllä olevista vinkeistä huolimatta, ota yhteyttä Samsungin puhelintukeen laitteesi korjaamiseksi.

Huomaa:

• Galaxy Buds Live -kuulokkeiden mukana toimitetut tarvikkeet, saatavilla olevat lisävarusteet ja niiden kuvat saattavat vaihdella alueittain.
  • Toimitetut tarvikkeet on suunniteltu käytettäväksi vain Galaxy Buds Live -kuulokkeiden kanssa eivätkä ne välttämättä ole yhteensopivia muiden laitteiden kanssa.
  • Ulkoasu ja tekniset tiedot voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.
  • Voit ostaa lisätarvikkeita Samsungin verkkosivustolta. Varmista ennen ostamista, että lisävarusteet ovat yhteensopivia mallisi kanssa.
  • Käytä vain Samsungin hyväksymiä lisävarusteita. Muiden kuin hyväksyttyjen lisävarusteiden käyttö saattaa aiheuttaa heikentynyttä suorituskykyä ja toimintahäiriöitä, jotka eivät kuulu takuun piiriin.
  • Kaikkien lisävarusteiden saatavuus voi vaihdella tuotantoyritysten tarjonnan perusteella. Lisätietoja saatavilla olevista lisävarusteista on Samsungin verkkosivustolla.

Jos Samsung-puhelin, tablet- tai Wearable-laite toimii tavallisesta poikkeavalla tavalla, voit lähettää meille kysymyksen Samsung Members -sovelluksen kautta.

Näin voimme tutustua ongelmaan perusteellisemmin. Tiedot lähetetään nimettöminä ja säilytetään vain tutkimuksen keston ajan.

Huomaa: Laitteen näyttökuvat ja valikko voivat vaihdella laitteen mallista ja ohjelmiston versiosta riippuen.