Kuinka käyttää Piirtoapua Samsung Galaxy -laitteessa

Piirustusapu auttaa sinua muuttamaan yksinkertaiset piirustukset kiehtoviksi taideteoksiksi Reunapaneelit tai Ilmakomento -valikon Piirustuksesta kuvaksi -vaihtoehdolla. Opi lisäämään luovia uusia elementtejä olemassa oleviin kuviin tai parantamaan omia piirustuksiasi Piirustusapu:n avulla.

Piirretty kuva kissasta ja koirasta.

Huomautuksia:

• Varmista, että olet kirjautunut Samsung-tilillesi käyttääksesi tätä ominaisuutta.
  • AI:n luomat kuvat näyttävät AI-vesileiman vasemmassa alakulmassa.
  • Piirustuksesi lähetetään palvelimelle, kun luot niistä kuvia. Lähetettyjä tietoja käsitellään ominaisuuden tarjoamiseksi, eikä Samsung tallenna niitä.
  • Tämä opas perustuu One UI 6.1.1:een, ja ominaisuuksien tuki voi vaihdella mallisi ja ohjelmistoversiosi mukaan.
  • Tämä ominaisuus on saatavilla Galaxy Z Flip6 ja Z Fold6 -laitteissa.

Piirustusapu-ominaisuuden käyttämiseksi ota se käyttöön Asetukset-valikosta. Se aktivoituu myös, kun suoritat Luonnoksesta kuvaksi -sovelluksen. Jos et halua käyttää tätä ominaisuutta, poista se käytöstä Asetukset-valikosta.

Asetukset aloitusnäyttö. Asetukset aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Galaxy AI > Napauta Piirtoavustaja.

Piirtoapu Asetukset Piirtoapu Asetukset

Vaihe 2. Napauta kytkintä asentoon Käytössä.

Luonnos kuvaksi

"Luonnos kuvaksi" on tekoälyominaisuus, joka muuntaa luonnoksesi kuviksi eri tyyleissä, saatavilla Edge panels -paneeleista.

Aloitusnäyttö. Aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Pyyhkäise vasemmalle näytön oikeasta yläkulmasta avataksesi Reunapaneelit.
* Voit aktivoida Reunapaneelit kohdassa Asetukset > Näyttö.

Reunapaneelit-valikko avattu. Reunapaneelit-valikko avattu.

Vaihe 2. Valitse Luonnoksesta kuvaksi -kuvake.

* Voit myös käyttää Sketch to image S Penin Ilmakomento -valikosta.

Kanin luonnos. Kanin luonnos.

Vaihe 3. Piirrä jotain valitsemaasi kankaalle.

Kanin luonnos. Kanin luonnos.

Vaihe 4. Voit myös säätää taustanäytön läpinäkyvyyttä piirtääksesi kohteen mukana.

Kanin luonnos. Kanin luonnos.

Vaihe 5. Valitse piirustustyyli kuvalle, jonka haluat luoda: Vesiväri, Illustrations, Luonnos, Pop-taide ja 3D-sarjakuva > Napauta Luo.

Kuva kanista valon alla. Kuva kanista valon alla.

Vaihe 6. Pyyhkäise sivulle tarkistaaksesi luodut kuva vaihtoehdot. Voit kopioida tai tallentaa luodun kuvan ylävalikosta.

* Vaikka olisit jo lopettanut kuvan luomisen, voit pyyhkäistä oikealle palataksesi piirtonäyttöön muokataksesi sitä uudelleen tai valitaksesi toisen piirrostyylin luodaksesi kuvan uudelleen.

Huomautus: Käytetyt kuvat ovat simuloituja havainnollistamistarkoituksessa ja varsinainen käyttöliittymä voi vaihdella käyttöjärjestelmän version, laitemallin, alueen jne. mukaan.