Clip Studio Paint -sovelluksen käyttäminen Tab S8- ja Galaxy-laitteissa

Luo ainutlaatuista taidetta käyttämällä Clip Studio Paint -sovellusta. Ottamalla käyttöön Tab S8 Companion -tilan yhdistämällä sen Galaxy-puhelimeesi, voit tehdä tabletistasi maalausaslutan ja älypuhelimestasi paletin. Mahdollisuudet ovat loputtomat.

Huomaathan: Companion-tila on käytettävissä useimmissa Galaxy-älypuhelimissa. Tässä videossa käytetään Galaxy S22 Ultra -puhelinta.

1 Varmista, että Clip Studio Paint on asennettu ja päivitetty älypuhelimeesi ja tablettiisi.
2 Jos ei, voit löydät sen Galaxy Store -verkkokaupasta.
3 Molempien laitteiden oltava yhdistettynä samaan Wi-Fi verkkoon.
1 Avaa Clip Studio Paint Tab S8 -tabletissa.
Clip Studio Paint -logo
2 Valitse älypuhelimen komentopalkissa Connect (Yhdistä).
Yhdistä älypuhelimeen komentopalkissa
3 Näkyviin tulee QR-koodi.
QR-koodi

Huomaathan: Näkyviin saattaa tulla käyttöoikeusikkuna ensimmäisen yhdistämisen yhteydessä.

4 Lue QR-koodi älypuhelimen kameralla.
Lue QR-koodi
5 Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, valitse Open in browser (Avaa selaimessa).
6 Clip Studio Paint avautuu älypuhelimeen Companion-tilassa.
Clip Studio Paint -sovelluksen käyttäminen Companion-tilassa - Galaxy Tab S8 + S22 Ultra Clip Studio Paint -sovelluksen käyttäminen Companion-tilassa - Galaxy Tab S8 + S22 Ultra

Käytä älypuhelinta pikakaukosäätimenä

Kunkin painikkeen napauttaminen suorittaa toiminnon tabletissa

Voit siirtyä toimintojen välillä

-     Quick Access (Pikakäyttö)

Valitse haluamasi työkalu

-      Colour Wheel (Väripaletti)

Valitse haluamasi väripaletti ja säädä kuultavuutta ja siveltimen kokoa

-       Gesture Pad (Eletyyny)

Ohjaa maalausalustaa käyttämällä tätä tyynyä

-       Sub View (Viitekuva)

Tuo kuva tai ota valokuva ja valitse sen värit viitteeksi

-       Settings (Asetukset)

Muokkaa Companion-tiln asetuksia

SAMSUNG