Kuinka palauttaa älypuhelin edellisellä lukitusnäytön PIN-koodilla, salasanalla tai kuviolla

Näin käytät älypuhelimen lukitusnäytön ominaisuutta

Jos unohdat lukitusnäytön uuden PIN-koodin, salasanan tai kuvion 72 tunnin sisällä sen asettamisesta, voit käyttää edellistä koodia, salasanaa tai kuviota älypuhelimen avaamiseen.

Huomaa: Tämä ominaisuus on käytettävissä vain älypuhelimissa, joissa on käytössä One UI 6.1 -ohjelmisto (tai uudempi versio).

Vaatimukset lukitusnäytön palauttamiseen

• Ominaisuus on käytössä vain 72 tuntia uuden PIN-koodin, salasanan tai kuvion asettamisesta.
  • Lukitusnäytön lukitustavaksi on asetettu PIN-koodi, salasana tai kuvio, joko biometrisillä tiedoilla tai ilman.
  • Poista edellinen PIN-koodi ei ole valittuna.

Kuinka palauttaa lukitusnäyttö edellisen lukitusnäytön ominaisuuden avulla?

Jos syötät PIN-koodin, salasanan tai kuvion viisi kertaa väärin, näytölle tulee Unohditko PIN-koodin/salasanan/kuvion? -kehote.

1 Napauta Unohditko PIN-koodin/salasanan/kuvion?
Napauta Unohditko PIN-koodin -kohtaa viiden epäonnistuneen yrityksen jälkeen
2 Tämän jälkeen siirryt näyttöön, jossa voit palauttaa lukitusnäytön edellisellä lukitustavalla. Syötä edellinen PIN-koodi, salasana tai kuvio.
Palauta edellisellä lukituksella
3 Voit nyt asettaa uuden PIN-koodin, salasanan tai kuvion.
Näyttö, jossa voi asettaa uuden PIN-koodin

Kuinka poistan edellisen PIN-koodin, salasanan tai kuvion?

Kun olet asettamassa uutta PIN-koodia, salasanaa tai kuviota, näytölle ilmestyy vaihtoehto Poista edellinen PIN-koodi/salasana/kuvio. Valitse tämä vaihtoehto tai napauta OK, jos haluat poistaa edellisen lukitustavan.

Uusi salasana on asetettu. Kohta, josta voi valita edellisen PIN-koodin poiston

Huomaa: Poista edellinen PIN-koodi -kohta ei voi olla valittuna, muutoin "Palauta lukitusnäytön edellisellä lukituksella" -ominaisuutta ei voi käyttää.

Mitä teen, jos unohdan myös edellisen PIN-koodin, salasanan tai kuvion?

Saatat joutua varaamaan ajan korjausta ja puhelimen tehdasasetuksien palauttamista varten palvelukeskuksessa. Kaikki älypuhelimen data poistetaan, joten kaikki tiedot kannattaa aina varmuuskopioida.