Samsung-television rekisteröinti

Onko sinulla uusi Samsung-älytelevisio? Rekisteröidy heti ja hyödynnä enemmän palveluita.Kerromme sinulle tuotteesi rekisteröinnin eduista ja rekisteröintiohjeet.Voit rekisteröidä televisiosi kahdella tavalla: suoraan television kautta tai käyttämällä Samsung Members -sovellusta.

Television rekisteröimisen edut

Jos rekisteröit tuotteesi, voit käyttää nopeammin kaikkia rekisteröityjen tuotteiden palveluita ja saada niihin liittyen tukea yhden tilin kautta. Tilin kautta voit hyödyntää myös muita etuja:

• Tuotetiedot ovat heti Samsung-asiakaspalvelun saatavilla, joten asiakirjat löytyvät helposti ja kyselyt voidaan käsitellä nopeammin.
  • Lataa uusimmat käyttöoppaat, usein kysytyt kysymykset sekä ohjeet.
  • Etsi vastaus kysymyksiisi verkossa luomalla itse palvelupyyntö.
  • Seuraa palvelun tilaa verkossa.

Tuoterekisteröinti vuoden 2020 televisiomallilla

Rekisteröintiprosessin jälkeen sinun ei enää tarvitse vahvistaa tai kirjoittaa sarjanumeroa joka kerta. Vuoden 2020 televisiomalleissa on uusi ja kätevä rekisteröintitoiminto, jonka avulla voit rekisteröidä tuotteen suoraan televisiosi kautta. Saatat tarvita television sarjanumeron, jotta voit esittää sitä koskevia kysymyksiä tai pyytää asiakaspalvelua. Rekisteröi television kautta seuraamalla alla olevia vaiheita.

Vaihe 1. Paina kaukosäätimen aloitusvalikkoa ja valitse Samsung-tili.

Samsung-tilin valikko

Vaihe 2. Kirjaudu sisään Samsung-tilille. Käytä samaa Samsung-tiliä, jota käytät mobiililaitteelle kirjautuessasi.

Kirjaudu sisään Samsung-tilille

Huomaa: jos sinulla ei ole Samsung-tiliä, sinun on luotava sellainen, jotta voit jatkaa tuoterekisteröintiä.

Vaihe 3. Valitse vaihtoehto TV:n rekisteröinti kohdassa Oma tili.

TV:n rekisteröinti

Vaihe 4. Valitse Hyväksy ja rekisteröi -painike television näytöllä olevan tekstin lukemisen jälkeen.

TV:n rekisteröinti

Vaihe 5. Kun rekisteröinti on suoritettu, sulje painamalla Enter.

TV:n rekisteröinti

Huomaa: laitteen kuvakaappaukset ja valikko ovat englanninkielisiä esimerkkejä – ne ovat saatavilla myös maasi kielellä.

Tuotteen rekisteröinti Samsung Members -sovelluksella

Rekisteröi Samsung-tuotteita asentamalla Samsung Members -sovellus ja kirjautumalla sisään Samsung-tilille. Rekisteröi tuote seuraamalla seuraavia vaiheita.

Vaihe 1. Avaa Samsung Members -sovellus ja napsauta näytön alareunassa olevaa Tuki-painiketta.

Vaihe 2. Valitse Rekisteröi.

Rekisteröinti Samsung Members -sovelluksella

Vaihe 3. Valitse rekisteröintitapa: QR-koodi, Wi-Fi tai Manuaalinen syöttö tai viivakoodi.

Tuotteen rekisteröinti skannerilla
  • QR-koodi: skannaa tuotteen QR-koodi, valitse tuotetyyppi ja anna tai skannaa mallinumero.
  • Wi-Fi: skannaa Wi-Fi-verkko, napsauta rekisteröitävää tuotetta ja valitse tuotetyyppi.
  • Manuaalinen syöttö tai viivakoodi: valitse tuotetyyppi, skannaa viivakoodi tai anna tuotteen sarja-/mallinumero manuaalisesti.

Huomaa: Tarra, jossa QR-koodi, viivakoodi, mallinumero ja sarjanumero ovat, sijaitsee yleensä tuotteen tai pakkauksen sivulla tai alaosassa.Voit myös tarkistaa QR-koodin, mallinumeron ja sarjanumeron käyttämällä kaukosäädintä ja valitsemalla Aloitus > Asetukset > Tuki > Tietoja tästä televisiosta.

Rekisteröintiongelmien vianmääritys

• VPN:n käyttö saattaa aiheuttaa yhteysongelmia. Emme suosittele VPN:n käyttöä rekisteröinnin aikana.
  • Jos rekisteröinti ei onnistu Samsung Members -sovelluksella, poista asennus ja asenna se uudelleen.

Huomaa:

• Näyttökuvat ja laitevalikko voivat vaihdella laitteen mallin ja ohjelmistoversion mukaan.
  • Voit rekisteröidä tuotteen myös Samsung-verkkosivustolla.