Kuinka yhdistää Galaxy Watch Samsung Galaxy -laitteeseesi

Galaxy Watch on suunniteltu tekemään elämästä kätevämpää. Se voi analysoida terveyttäsi, seurata liikuntatoimintaasi, soittaa musiikkia ja tehdä puheluja. Näin voit yhdistää Galaxy Watch -älykellon Galaxy-laitteeseesi.

Galaxy Watch oikealla ja Galaxy-mobiililaite, joka näyttää käyttöliittymän sovellusta vasemmalla.

Huomautukset:

• Yhdistysmenetelmät ja näytöt voivat vaihdella Galaxy-laitteesi ja ohjelmistoversiosi mukaan.
  • Kun yhdistät Galaxy Watchin Galaxy-mobiililaitteesi kanssa ensimmäistä kertaa, kellon akku saattaa tyhjentyä nopeammin tietojen synkronoinnin, kuten yhteystietojen, vuoksi.
  • Tuetut mobiililaitteet (operaattorit) ja ominaisuudet voivat vaihdella alueesi ja palveluntarjoajasi mukaan.

Aloittamalla Galaxy Watchista:

Vaihe 1. Käynnistä Galaxy Watch ja valitse kieli selaamalla vaihtoehtoja. Voit valita kielesi maasi tai alueesi mukaan.

Vaihe 2. Aseta Galaxy Watch Galaxy-mobiililaitteesi lähelle.

Vaihe 3. Napauta Yhdistä, kun Galaxy-mobiililaitteessasi ilmestyy ponnahdusikkuna, joka ilmoittaa, että uusi laite on löydetty.

Huomio: Varmista, että Bluetooth on käytössä Galaxy-mobiililaitteessasi, jotta se voi havaita lähellä olevat älykellot, mukaan lukien Galaxy Watchisi.

Aloittamalla Galaxy-mobiililaitteesta:

Galaxy Wearable -aloitusnäyttö. Galaxy Wearable -aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus > Napauta Laitehallinta-kuvaketta.

Laitehallinnan näyttö. Laitehallinnan näyttö.

Vaihe 2. Napauta Plus (+) -kuvaketta.

Luettelo laitteista. Luettelo laitteista.

Vaihe 3. Valitse älykellosi laiteluettelosta.

Vahvistusnäyttö. Vahvistusnäyttö.

Vaihe 4. Napauta Vahvista.

Käyttöoikeudet-näyttö Käyttöoikeudet-näyttö

Vaihe 5. Seuraa näytön ohjeita ja tarkista Galaxy Wearablen käyttöoikeudet > Napauta Jatka.

Salli pääsy -näyttö. Salli pääsy -näyttö.

Vaihe 6. Napauta Salli myöntääksesi Galaxy Managerille pääsyn Galaxy Watchiin.

Käyttöehdot-näyttö. Käyttöehdot-näyttö.

Vaihe 7. Tarkista käyttöehdot > Napauta Lisää > Napauta Hyväksyn.

Käyttömieltymykset-näyttö. Käyttömieltymykset-näyttö.

Vaihe 8. Valitse käyttömieltymykset > Napauta Seuraava.

Ennen kuin yhdistät Galaxy Watchin uuteen mobiililaitteeseen, varmista, että varmuuskopioit Galaxy Watchin tiedot turvalliseen paikkaan.

Kun uusi Galaxy-mobiililaite on yhdistetty, Galaxy Watch tunnistaa automaattisesti uuden mobiililaitteen.

Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Kellon asetukset > Napauta Kellon tiedot.

Kellon tiedot -näyttö. Kellon tiedot -näyttö.

Vaihe 2. Valitse Siirrä kello uuteen puhelimeen.

Siirrä kello uuteen puhelimeen -näyttö. Siirrä kello uuteen puhelimeen -näyttö.

Vaihe 3. Napauta valintamerkkiä jatkaaksesi siirtoa uudella puhelimellasi.