Kuinka löytää digitaalinen käyttöopas laitteestasi

Jos sinulla on koskaan kysyttävää Galaxy-laitteestasi, käyttöopas (tai Samsung Galaxy -käyttöopas) on täydellinen paikka aloittaa vastauksen etsiminen, ja se on saatavissa laitteesi kautta. Seuraa alla olevia ohjeita oppiaksesi, kuinka voit helposti käyttää tätä loistavaa resurssia.

Käyttäjä lukee digitaalista käyttöopasta Galaxy-puhelimellaan.

Huomio: Laiteesi on oltava yhteydessä langattomaan verkkoon.

Pääsy digitaaliseen käyttöoppaaseen

Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Valitse Vihjeitä ja käyttöopas.

Luettelo kategorioista, joita voit tarkastella vihjeiden ja käyttöoppaan saamiseksi. Luettelo kategorioista, joita voit tarkastella vihjeiden ja käyttöoppaan saamiseksi.

Vaihe 2. Napauta Käyttöopas.

Luettelo digitaalisessa käyttöoppaassa käsitellyistä aiheista. Luettelo digitaalisessa käyttöoppaassa käsitellyistä aiheista.

Vaihe 3. Valitse kategoria, jonka haluat nähdä.