Kuinka korjata "Ei SIM-korttia havaittu" -virhe Samsung Galaxy -laitteissa

Jos puhelimesi näyttää virheilmoituksen, joka sanoo "SIM-korttia ei ole asetettu" tai "SIM-korttia ei havaittu" huolimatta siitä, että SIM-kortti on paikallaan, seuraa alla olevia vianetsintävaiheita ongelman ratkaisemiseksi.

Galaxy-laite näyttää hälytyksen, että SIM-korttia ei ole havaittu.

Tarkistus 1. Käynnistä puhelimesi uudelleen

Puhelimen uudelleenkäynnistäminen voi ratkaista SIM-korttiin liittyviä ongelmia. On kaksi tapaa tehdä se:

Virran asetusnäyttö, jossa on äänenvoimakkuuden alennus- ja virtanäppäin painettuna. Virran asetusnäyttö, jossa on äänenvoimakkuuden alennus- ja virtanäppäin painettuna.

Menetelmä 1: Paina ja pidä Äänenvoimakkuuden alennus ja Virta-painikkeita samanaikaisesti vähintään 7 sekuntia > Napauta Käynnistä uudelleen > Napauta Käynnistä uudelleen vielä uudelleen vahvistaaksesi valintasi.

Virta-asetusnäyttö Pikavalikossa Virta-asetusnäyttö Pikavalikossa

Menetelmä 2: Käytä kahta sormea pyyhkäistäksesi alas näytön yläreunasta avataksesi Pikavalikon > Napauta Virta pois -kuvaketta > Napauta Käynnistä uudelleen > Napauta Käynnistä uudelleen vielä uudelleen vahvistaaksesi valintasi.

Tarkistus 2. Tarkista SIM-kortti

Tarkistaaksesi SIM-kortin, pidä Äänenvoimakkuuden alennus- ja Virta-painikkeita painettuna > Napauta Katkaise virta -painiketta sammuttaaksesi puhelimesi > Poista SIM-kortti SIM-korttipaikasta. Tarkista näkyvät vauriot, kuten naarmut tai tahrat. Puhdista SIM-kortti ja paikka puhtaalla, kuivalla liinalla. Aseta SIM-kortti takaisin, varmistaen että kortti on oikein kohdistettu paikkaan. Kun SIM-korttilokero on kiinnitetty paikalleen, käynnistä puhelimesi nähdäksesi, onko virhe ratkaistu.

Huomio: SIM-korttilokeron käsittelyssä ole varovainen, ettet riko tai muokkaa lokeroa.

Tarkistus 3. Nollaa mobiiliverkon asetukset

Saatat joutua palauttamaan mobiiliverkon asetukset puhelimessasi puhelinasetusten muokkaamisen tai valikkovaihtoehtojen manuaalisen muuttamisen jälkeen.

Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Yleinen hallinta.

Yleinen hallinta -asetusnäyttö. Yleinen hallinta -asetusnäyttö.

Vaihe 2. Napauta Nollaa.

Nollaa-asetusnäyttö. Nollaa-asetusnäyttö.

Vaihe 3. Napauta Nollaa matkapuhelinverkon asetukset.

Nollaa matkapuhelinverkon asetukset -näyttö. Nollaa matkapuhelinverkon asetukset -näyttö.

Vaihe 4. Lue näytöllä oleva tieto > Napauta Asetusten nollaus.

Nollaa matkapuhelinverkon asetukset -näyttö. Nollaa matkapuhelinverkon asetukset -näyttö.

Vaihe 5. Lue varoitustiedot > Napauta Nollaa vahvistaaksesi.

Huomautukset:

• Valitsemalla matkapuhelinverkon asetusten nollaamisen nollaat kaikki matkapuhelinverkon asetukset.
  • Tätä toimintoa ei voida peruuttaa.
  • Riippuen matkapuhelinverkkosi asetusten vaatimuksista, et ehkä voi muodostaa yhteyttä matkapuhelinverkkoosi palauttamisen jälkeen.

Toinen tekijä, jota saatat harkita

Aseta SIM-kortti toiseen puhelimeen nähdäksesi, voidaanko se havaita. Jos SIM-korttia ei havaita toisella laitteella, on todennäköistä, että SIM-kortti on vaurioitunut. Suosittelemme ottamaan yhteyttä palveluntarjoajaasi saadaksesi apua ja vaihtamaan SIM-korttisi uuteen.