Kuinka ladata Samsung Galaxy Watch lataajalla tai ilman lataajaa

Hyödynnä Galaxy Watch -älykelloa täysimääräisesti varmistamalla, että lataat sen oikein. Se tulisi ladata ennen ensimmäistä käyttöä tai kun sitä ei ole käytetty pitkään aikaan. Huomaa, että älykellon akunkesto riippuu Wi-Fi-yhteydestä, käytetyistä sovelluksista sekä puheluiden ja viestien määrästä. Alla oleva tieto voi auttaa sinua älykellon oikeassa lataamisessa.

Galaxy Watch7 latauksessa, näyttäen 75 prosenttia.

Huomio: Välttääksesi mahdolliset vauriot Galaxy Watch -älykellollesi, on parasta käyttää vain Samsungin hyväksymiä latureita, akkuja, kaapeleita ja telakoita.

Aseta älykello langattomalle latausalustalle siten, että kellon takaosan keskipiste on linjassa langattoman latausalustan keskipisteen kanssa.

Voit myös ladata Galaxy Watchin yhteensopivalla langattomalla latausalustalla tai laitteella, jolla on samanlainen toiminnallisuus.

Galaxy Watchia voidaan ladata Galaxy-puhelimella innovatiivisen langattoman virranjakotoiminnon avulla.

<b>Vaihe 1</b>. Pyyhkäise alas Galaxy-puhelimesi yläreunasta kahdella sormella avataksesi <b>Pikavalikon</b> > Napauta <b>Langatonta virran jakaminen</b> -kuvaketta. <b>Vaihe 1</b>. Pyyhkäise alas Galaxy-puhelimesi yläreunasta kahdella sormella avataksesi <b>Pikavalikon</b> > Napauta <b>Langatonta virran jakaminen</b> -kuvaketta.

Vaihe 1. Pyyhkäise alas Galaxy-puhelimesi yläreunasta kahdella sormella avataksesi Pikavalikon > Napauta Langatonta virran jakaminen -kuvaketta.

Galaxy Watch latautuu langattomalla virranjakelulla. Galaxy Watch latautuu langattomalla virranjakelulla.

Vaihe 2. Aseta Galaxy Watch selkäpuoli vastakkain Galaxy-puhelimesi kanssa (malli S10 tai uudempi).

Vaihe 3. Kun lataus alkaa, puhelin värisee kerran, ja kellon näyttö ilmoittaa, että se latautuu.

Vaihe 4. Irrota laitteet ja poista langattoman virran jakaminen käytöstä puhelimessa, kun tarpeeksi virtaa on siirretty kellolle.

Lisätietoja langattoman virran jakamisesta.

Huomautukset:

• Voit lisätä Langattoman virran jakamisen kuvakkeen Pikavalikkoon: Napauta Kynä-kuvaketta > Napauta Koko muokkaus > Valitse Langaton virran jakaminen > Napauta Valmis.

• Jos laitteet eivät onnistu yhdistämään tai kello latautuu hitaasti, poista kaikki suojakuoret tai lisävarusteet laitteista.

• Varmista, että puhelimessa, jota käytät laturina, on vähintään 30 % akkua.

• Jotkut mallit eivät välttämättä tue tätä ominaisuutta.

Virransäästötilan aktivointi Galaxy Watchissa rajoittaa seuraavia toimintoja akun säästämiseksi:

• Pois käytöstä: Herätysliike, Aina näytöllä -ominaisuus ja Wi-Fi

• Rajoitettu: CPU-suorituskyky, taustaverkon käyttö, sijainti ja synkronointi

• Vähennetty: Kirkkaus ja näytön aikakatkaisu
Asetukset-aloitusnäyttö. Asetukset-aloitusnäyttö.

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Napauta Akku.

Galaxy Watchin Virransäästö. Galaxy Watchin Virransäästö.

Vaihe 2. Napauta Virransäästö.