Hallitse ilmoituksia Samsung-älykellollasi

Saatko kellollesi paljon roskaposti-ilmoituksia? Ei hätää, voit valita, mitkä sovellukset lähettävät ilmoituksia kelloosi ja kuinka paljon tietoa näytössäsi näkyy. Kun mukautat asetuksiasi, näet vain ne muistutukset ja viestit, jotka haluat.

Galaxy Watch

Huomautus: Saatavilla olevat näytöt ja asetukset voivat vaihdella palveluntarjoajasta, puhelimesta tai kellosta riippuen.

Mukauta ilmoitusasetuksia

Voit mukauttaa ilmoitusasetuksiasi Galaxy Wearable -sovelluksessa.

1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus, napauta kohtaa Kellon asetukset ja napauta sitten kohtaa Ilmoitukset.

2. Täältä voit valita puhelimen muistutukset kellollasi näytettäviksi.

3. Pyyhkäise seuraavaksi näyttöä ja napauta kohtaa Ilmoitusten lisäasetukset. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä:

Luettelo ilmoitusten lisäasetuksista Galaxy Wearable sovelluksessa
  • Ilmoitusilmaisin: Näyttää kellotaulussa ilmoituksen lukematta olevista ilmoituksista.

• Lue ilmoitukset ääneen: Kun kuulokkeet on liitetty kelloon, ilmoitukset luetaan ääneen. Tämä ei ole toiminnassa, jos kuulokkeet ovat liitettyinä puhelimeesi.

• Näytä tiedoilla: Näytä uusien ilmoitusten tiedot automaattisesti.

• Käynnistä näyttö: Ota kellon näyttö käyttöön kun saat ilmoituksia.

• Ota uusille sovelluksille käyttöön: Ota ilmoitukset automaattisesti käyttöön vasta asennetuille sovelluksille.

Hallitse sovellusten ilmoituksia

Jos haluat nähdä ilmoituksia vain tietyistä sovelluksista, voit poistaa ilmoitukset käytöstä Galaxy Wearable -sovelluksessa

1. Avaa Galaxy Wearable -sovellus, napauta kohtaa Kellon asetukset ja napauta sitten kohtaa Ilmoitukset.

2. Napauta kohtaa Sovellusilmoitukset, napauta sitten avattavan valikon nuolta ja valitse sitten Kaikki sovellukset, niin saat nähdä kaikki asennetut sovellukset.

3. Ota käyttöön tai poista käytöstä yksittäisen sovelluksen ilmoitukset napauttamalla valitsinta haluamasi sovelluksen vieressä.

4. Ota käyttöön tai poista käytöstä kaikkien sovellusten ilmoitukset napauttamalla valitsinta näytön yläreunassa kohdan Kaikki sovellukset vieressä.

Luettelo sovelluksista valitsimineen Galaxy Wearable sovelluksessa

Haluat ehkä määrittää kelloilmoituksillesi soittoäänien tapaan ainutlaatuisen äänen. Tai ehkä haluat mieluummin värinähälytyksiä. Voit määrittää kellosi äänet mielihalujesi mukaan, olitpa sitten saamassa tekstiviestejä, sähköposteja tai sovellushälytyksiä. Nämä valinnat voidaan ottaa käyttöön suoraan kellostasi tai liitetyn puhelimesi Galaxy Wearable -sovelluksesta.

Luettelo ilmoitusten äänistä Galaxy Wearable sovelluksessa

Varmista, että ilmoitusten äänenvoimakkuuden säätö on otettu käyttöön, niin mikään ei jää vaille huomiotasi. Avaa Galaxy Wearable -sovellus liitetystä puhelimesta, napauta sitten Äänet ja värinä ja säädä sitten asetukset äänenvoimakkuudelle ja ilmoitusäänelle.