Galaxy Watch -kellon ominaisuuksien käyttäminen

Galaxy Watch -kellossasi on runsaasti uusia ja päivitettyjä ominaisuuksia, joiden avulla pidät laitteesi turvassa, pysyt kartalla kuntotavoitteistasi ja seuraat terveyttäsi.

Kuva Galaxy Watch -laitteista.

Vesilukon aktivointi

Kun käytät Galaxy Watch -kelloasi vedessä tai sen läheisyydessä, ota käyttöön Vesilukko-tila estääksesi näyttösi tahattoman koskettamisen. Se varmistaa myös, ettet vahingossa aktivoi kelloasi herätyseleellä uidessasi.

Kuva pikavalikosta. Kuva pikavalikosta.

Vaihe 1. Pyyhkäise alaspäin aloitusnäytössä avataksesi pikavalikon.

Kuva pikavalikosta ja korostetusta vesilukkokuvakkeesta. Kuva pikavalikosta ja korostetusta vesilukkokuvakkeesta.

Vaihe 2. Napauta Vesilukko-kuvaketta.

Kuva vesilukko-ominaisuudesta ja käytöstä poistamisen ohjeista. Kuva vesilukko-ominaisuudesta ja käytöstä poistamisen ohjeista.

Vaihe 3. Ota tila pois käytöstä pitämällä aloituspainiketta painettuna kahden sekunnin ajan.

Kehon koostumuksen mittaaminen

Galaxy Watch -kellossa on edistyneitä antureita, jotka analysoivat kehoasi tarkemmin. Uudella bioimpedanssianalyysianturilla (BIA) voit mitata kehosi rasvaa tai jopa luustolihasta.

Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Kehon koostumus” -ominaisuudesta. Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Kehon koostumus” -ominaisuudesta.

Vaihe 1. Avaa Samsung Health -sovellus, selaa alaspäin ja napauta ”Kehon koostumus”.

Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden ”Mittaa”-painikkeesta. Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden ”Mittaa”-painikkeesta.

Vaihe 2. Napauta ”Mittaa”.

Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden sukupuolen valinnasta. Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden sukupuolen valinnasta.

Vaihe 3. Valitse sukupuolesi.

Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden pituuden valinnasta. Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden pituuden valinnasta.

Vaihe 4. Valitse pituutesi.

Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden painon valinnasta. Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden painon valinnasta.

Vaihe 5. Anna painosi ja napauta ”Valmis”.

Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden terveyttä koskevasta varoituksesta. Kuva ”Kehon koostumus” -ominaisuuden terveyttä koskevasta varoituksesta.

Suorita mittaus noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Huomaa:

• Ota huomioon, että kehon koostumuksen seuranta on tarkoitettu vain kuntoilun ja hyvinvoinnin tarkoituksiin, ei sairauksien diagnosointiin tai hoitoon.

• Älä mittaa, jos sinulla on implantoitu tahdistin tai muita implantoituja lääkinnällisiä laitteita.

Stressitasojen mittaaminen

Galaxy Watch -kellollasi voit mitata stressitasojasi tarkistamalla sykkeesi sekä muita seikkoja.

Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Stressi”-ominaisuudesta. Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Stressi”-ominaisuudesta.

Vaihe 1. Avaa Samsung Health -sovellus, selaa alaspäin ja napauta ”Stressi”.

KuSamsung Health -sovelluksen ”Stressi”-ominaisuudesta ja ”Mittaa”-painikkeesta. KuSamsung Health -sovelluksen ”Stressi”-ominaisuudesta ja ”Mittaa”-painikkeesta.

Vaihe 2. Napauta ”Mittaa”.

Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Stressi”-ominaisuudesta mittausta valmisteltaessa. Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Stressi”-ominaisuudesta mittausta valmisteltaessa.

Vaihe 3. Odota, että Galaxy valmistelee mittauksen.

Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Stressi”-ominaisuudesta ja mittaustasosta. Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Stressi”-ominaisuudesta ja mittaustasosta.

Vaihe 4. Stressitasot esitetään prosenttina.

Huomaa:

• Stressitasojen mittaus on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, eikä se anna pitävää lääketieteellistä näkemystä.

• Jos tunnet olosi stressaantuneeksi tai epämukavaksi tai voit huonosti, keskustele lääketieteen ammattilaisen kanssa.

Sykkeen seuraaminen

Sykkeen seuraamisesta on hyötyä, sillä se auttaa määrittämään, onko treeni tarpeeksi intensiivistä ollakseen hyödyksi terveydelle mutta ei niin intensiivistä, että se aiheuttaisi fyysistä haittaa.

Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Syke”-ominaisuudesta. Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Syke”-ominaisuudesta.

Vaihe 1. Avaa Samsung Health -sovellus, selaa alaspäin ja napauta ”Syke”.

Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Syke”-ominaisuudesta ja ”Mittaa”-painikkeesta. Kuva Samsung Health -sovelluksen ”Syke”-ominaisuudesta ja ”Mittaa”-painikkeesta.

Vaihe 2. Napauta ”Mittaa”.

Kuva Samsung Health -sovelluksen syketiedoista. Kuva Samsung Health -sovelluksen syketiedoista.

Vaihe 3. Syketiedot näkyvät näytöllä.

Huomaa:

• Sykkeen mittaus on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön, eikä se anna pitävää lääketieteellistä näkemystä.

• Jos voit huonosti tai tunnet olosi epämukavaksi, hakeudu välittömästi lääkärin hoitoon.