Galaxy Watch Activen käyttäminen ilman mobiililaitetta

Voit käyttää Galaxy Watch Activea käteväsäti ilman yhteyttä mobiililaitteeseen ulkoillessasi, vuorikiipeillessäsi tai treenatessasi. Voit asettaa Galaxy Watch Activen toimimaan ilman mobiililaitetta ottaessasi Galaxy Watch Activen käyttöön ensimmäistä kertaa tai palauttaessasi sen asetukset.

Huomaa: Jotkut toiminnot eivät ole käytettävissä, kun käytät Galaxy Watch Activea ilman mobiililaiteyhteyttä.

1 Käynnistä Galaxy Watch Active ja pyyhkäise ylös näytön alareunasta.
2

Napauta maapallo-kuvaketta ja valitse kieli.

3

Napauta kysymysmerkki -kuvaketta, selaa näyttöä alas ja napauta "Tässä".

4 Lue ilmoitus ja napauta "Jatka".
5 Lue käyttöehdot ja hyväksy ne napauttamalla ""Hyväksy".
6 Merkitse, että olet lukenut ja hyväksynyt edellä kerrotut ehdot ja napauta "Seuraava".
7 Kirjaudu Samsung-tilillesi ja hyödynnä kaikki ominaisuudet napauttamalla "Seuraava" tai napauta "Ohita".
8 Aseta aikavyöhyke, päivämäärä ja aika.
9 Aseta PIN-koodi tietojen tallentamiseksi tai varmuuskopioimiseksi.

Voit myös ladata sovelluksia suoraan sovelluskaupasta kelloosi:

Huomaa: Tarvitset Wi-Fi-yhteyden sovellusten lataamiseen Galaxy Storesta. Muodosta yhteys Wi-Fi-verkkoon napauttamalla "Asetukset" > "Yhteydet" > "Wi-Fi" > "Wi-Fi-verkot".

1 Siirry aloitusnäytölle painamalla kotipainiketta.
2 Valitse "Galaxy Store" -sovellus ja selaa alas kohtaan "Sovellukset".
Napauta Sovellukset
3 Löydät sieltä kaiken tyyppisiä sovelluksia, esim. sosiaalinen media, viihde jne.
Valitse haluamasi sovellus
4 Valitse haluamasi sovellus ja napauta "Asenna".

Jos haluat jossain vaiheessa yhdistää Galaxy Watch Activen mobiililaitteeseen, napauta "Asetukset"-kuvaketta, "Yhteydet" ja selaa alas kohtaan "Yhdistä uuteen puhelimeen". Anna kellon yhdistämiseksi luomasi PIN-koodi.

Selaa alas kohtaan Yhdistä uuteen puhelimeen