Galaxy Unpacked, heinäkuu 2024: mistä ilmoitimme

Samsung Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Ring, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7, Galaxy Buds3 ja Galaxy Buds3 Pro

Viimeinkin on koittanut hetki, jota me kaikki olemme odottaneet! Samsungin vuoden toinen Galaxy Unpacked -tapahtuma suoratoistettiin 10. heinäkuuta 2024 ympäri maailman Pariisista, jossa esiteltiin Samsungin uusia huipputuotteita. Uusimpia lisäyksiä Galaxy-tuoteperheeseen ovat Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Ring*, Galaxy Buds3 -sarja, Galaxy Watch7 ja Galaxy Watch Ultra. Tapahtuman aikana Samsung kertoi kaiken, mitä sinun tulee tietää näistä uusista tuotteista.

Mistä ilmoitimme?

Samsung on ilmoittanut julkaisevansa Galaxy Z Flip6-, Galaxy Z Fold6-, Galaxy Ring-*, the Galaxy Buds3 Pro-, Galaxy Buds3-, Galaxy Watch Ultra- ja Galaxy Watch7 -laitteet.

Galaxy Z Flip6 -laitteen uusi tyylikäs muotoilu tekee siitä tähän asti kompakteimman älypuhelimemme, ja uusi kelluva muotoilu luo vaikutelman siitä, että näyttö leijuu kehyksen päällä.

Flip6-laitteen akun kapasiteetti on 300 mAh suurempi kuin Galaxy Flip5 -laitteessa. Lisäksi siinä on 50 megapikselin laaja takakamera ja Galaxy Z Flip -laitteiden ensimmäinen höyrynpoistolla varustettu jäähdytysjärjestelmä.

Suositun FlexCam-kameran avulla voit ottaa selfie-kuvia pitelemättä puhelinta, ja Flex-tilassa voit ottaa kaverisi mukaan leveämpiin ryhmäkuviin.

Galaxy Z Fold6 -laitteessa on 6,3 tuuman kansinäyttö. Upea avautuva 7,6 tuuman näyttö takaa mahtavan näkyvyyden missä ikinä oletkin, sekä laitteen minitabletin kokoisella näytöllä voidaan saavuttaa kannettavan tietokoneen kaltainen tuottavuus.

Sen erittäin ohut muotoilu tekee siitä tähän asti kompakteimman ja kevyimmän Galaxy Fold -laitteen. Taitettuna sen paksuus on vain 12,1 mm ja paino vain 239 g.

Galaxy Z Flip6- ja Galaxy Z Fold6 -laitteet on varustettu Galaxy AI -ominaisuuksilla, kuten Ympyröi ja hae, Reaaliaikainen käännös, Photo Assist jne. Lähetä viestejä suoraan FlexWindow-ikkunasta Flip6:n Kirjoitusavustaja-ominaisuuden avulla. Tekoäly voi muuttaa piirroksesi kuvaksi Fold6:n Sketch to Image -ominaisuuden avulla.

Tutun Flex-saranan ansiosta puhelin on aukoton ja ohuempi. Suoritin on nyt Snapdragon® 8 Gen 3 for Galaxy.

Uusi Galaxy Ring* aloittaa uuden hyvinvoinnin aikakauden. Tämän Galaxy-tuoteperheen uuden tulokkaan avulla voit seurata terveyttäsi sormesi kautta.

Kevyt ja mukava titaanikehys, joka mahtuu helposti sormiisi. Galaxy Ring* on vedenkestävä, ja sen akku kestää jopa seitsemän päivää. Kolme sisäänrakennettua anturia tarkkailevat terveyttäsi vuorokauden ympäri, ja Galaxy AI antaa sinulle yksilöllisiä terveys- ja univinkkejä analysoimalla tietoja.

Samsung ilmoitti myös julkaisevansa Galaxy Watch Ultra- ja Galaxy Watch7 -laitteet.

Ultra kestää 10 ATM:n vedenpaineen, 55 °C:n kuumuuden ja 9 000 metrin korkeuden. Voit siis vaeltaa entistä pidemmälle  virrransäästötilassa jopa 100 tuntia kestävän akun ansiosta.

Tyylikäs Watch7 erottuu Flip6:n ja Fold6:n tapaan kelluvalla muotoilullaan ja uudella 3 nm:n suorittimella, joka pidentää akun kestoa ja mahdollistaa sovellusten nopean vaihtamisen.

Watch Ultra- ja Watch7-laitteiden avulla voit käyttää kaikkia uusia Galaxy AI -ominaisuuksia ja -tietoja. Energiapisteet-ominaisuus auttaa sinua suunnittelemaan rutiinejasi mahdollisimman tehokkaasti seuraamalla unta, sykettä ja päivittäistä aktiivisuutta.

Galaxy AI -ominaisuudet ovat saatavilla myös uudessa Galaxy Buds3 -sarjassa, jonka pääosassa ovat Galaxy Buds3 Pro ja Galaxy Buds3. Kulmikkaan varren ansiosta voi kuunnella suosikkikappaleitasi lähempänä korviasi. Molemmat kuulokkeet on varustettu aktiivisella vastamelutoiminnolla, kun taas Buds3 Pro -kuulokkeissa on mukautuva vastamelutoiminto, parannettu kaksisuuntainen kaiuttimen vastamelutoiminto ja Ympäristön äänet -ominaisuus.

Mistä voin ennakkotilata tuotteet?

Voit ennakkotilata uudet Galaxy Z Flip6-, Galaxy Z Fold6-, Galaxy Ring-*, the Galaxy Buds3 Pro-, Galaxy Buds3-, Galaxy Watch Ultra- ja Galaxy Watch7 -laitteet osoitteesta Samsung.com.

Mistä voin katsoa tapahtuman?

Jos tapahtuma jäi sinulta välistä, älä huoli. Saat tietää, mitä Galaxy Unpacked  -tapahtumassa kerrottiin katsomalla striimin Samsungin YouTube-kanavalta.

Miten voin osallistua Community-keskusteluihin?

Jos sinulla on kerrottavaa heinäkuun 2024 Galaxy Unpacked -tapahtumasta tai muista uusista tuotteista, osallistu keskusteluun Samsung-yhteisössä.

*Huomaa: Galaxy Ring on ostettavissa vain Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ranskassa.

Samsung Galaxy Z Flip6, Galaxy Z Fold6, Galaxy Ring, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Watch7, Galaxy Buds3 ja Galaxy Buds3 Pro