Galaxy Buds ei toimi virransäästötilassa

Olet ehkä huomannut, että siirtyessäsi virransäästötilaan Galaxy S10 -puhelimessasi Galaxy Buds -toiminnon äänet häviävät. Näin tapahtuu, jos musiikki- tai äänisovellus on asetettu "Lepotilaan". Lepotilassa oleva sovellus lakkaa toimimasta, kun taustadatan käyttöä rajoitetaan missä tahansa virransäästötilassa.

Voit poistaa musiikki- ja äänisovellukset lepotilaluettelosta seuraavasti:

1 Avaa "Asetukset" ja napauta "Laitteen ylläpito".
Napauta Laitteen ylläpito
2 Valitse "Akku".
Valitse Akku
3 Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta ja valitse "Asetukset".
Napauta lisävaihtoehtojen kuvaketta ja valitse Asetukset
4 Valitse "Lepotilassa olevat sovellukset".
Valitse Lepotilassa olevat sovellukset
5 Napauta roskakorin kuvaketta oikeassa yläkulmassa.
Napauta roskakorin kuvaketta
6 Valitse sovellukset, jotka haluat poistaa "Lepotilassa olevista sovelluksista".

Poistamasi sovellukset eivät lakkaa toimimasta ottaessasi käyttöön virransäästötilan.

7 Napauta "Poista".
Valitse poistettavat sovellukset

Voit myös lisätä luetteloon sovelluksia, jotka haluat sulkea ottaessasi käyttöön virransäästötilan, napauttamalla "Lisää" ja valitsemalla sovellukset, jotka haluat lisätä luetteloon. Valittuasi haluamasi sovellukset, napauta "Lisää" tallentaaksesi ne luetteloon.

Napauta Lisää ja valitse luetteloon lisättävät sovellukset