Galaxy-akun suojausominaisuus One UI 6.1:ssä

Akun pitäminen täydessä 100 %:n latauksessa pitkään voi lyhentää sen käyttöikää. Opettele optimoimaan akkusi akkusuojauksen ominaisuuksilla, jotta se kestää pidempään.

Henkilö liittämässä USB-latauskaapelia Galaxy-puhelimeensa.

Akun suojausominaisuudet

Galaxy-malleissa, joissa on One UI 6.1 tai uudempi, on kolme akun suojauksen ominaisuutta: Perus, Mukautuva ja Maksimi.

Perus: Kun akku on ladattu 100 %:iin, lataus pysähtyy, kunnes akun taso laskee 95 %:iin, jonka jälkeen lataus käynnistyy uudelleen.
Mukautuva: Käytä maksimia nukkuessasi ja vaihda perusasetukseen ennen heräämistäsi. Uniaika arvioidaan puhelimen käyttömallien perusteella.
Maksimi: Akku lopettaa latauksen, kun se saavuttaa 80 %:n tason.

Puhelimen asetusten aloitusnäyttö Puhelimen asetusten aloitusnäyttö

Vaihe 1. Avaa Asetukset > Akku.

Akkunäyttö näyttää akun tiedot reaaliajassa Akkunäyttö näyttää akun tiedot reaaliajassa

Vaihe 2. Napauta Akun suojaus.

Akun suojaus -näyttö, joka näyttää suojausasetukset Akun suojaus -näyttö, joka näyttää suojausasetukset

Vaihe 3. Kytke kytkin päälle ja valitse vaihtoehto.

Huomio: Malleissa, joissa käyttöjärjestelmä on vanhempi kuin One UI 6.1, ainoa vaihtoehto akun käyttöiän pidentämiseksi on rajoittaa maksimilataus 85 %:iin.

Lisätietoja Mukautuvasta akun suojauksesta
Tämä ominaisuus tunnistaa automaattisesti unirytmisi ja lataa akun 100 %:iin tuntia ennen heräämistäsi.
* Mukautuva akun suojaus ei välttämättä toimi hyvin, jos unirytmisi on epäsäännöllinen.

Huomio: Akun latauksen optimointiominaisuudet voivat vaihdella Galaxy-puhelinmallin mukaan.