Nauti Air Action -toiminnoista Galaxy Note20 | Note20 Ultra -laitteen parannellulla S Pen -kynällä

Galaxy Note20- ja Note20 Ultra -tuotteiden S Pen muistuttaa entistä enemmän oikeaa kynää. Nopeampi S Pen tarkoittaa tarkempia ja hyödyllisempiä kokemuksia milloin tahansa. Paranneltu S Pen tarjoaa 5 uutta Air Action -elettä, jotka vastaavat liikkeitäsi. S Pen -kynän napsautuksella tai Air Action -toiminnoilla voit selata esitystä, toistaa ja keskeyttää videoita tai ottaa kuvia.

Pienemmän viiveen S Pen

S Pen -näyttöviive on pienempi Galaxy Note20- ja Note20 Ultra -laitteilla: siksi S Pen tarjoaa oikeaa kynää vastaavan tarkan ja nopean kokemuksen.

Viiveen vertailu

Huomaa:

• Älä taivuta S Pen -kynää tai kohdista siihen liiallista painetta käytön aikana. S Pen saattaa vaurioitua tai kärjen muoto saattaa muuttua.
  • Älä paina näyttöä voimakkaasti S Pen -kynällä. Kynän kärjen muoto saattaa muuttua.
  • Jos laitteen lähellä on magneetti, jotkin S Pen -kynän toiminnot, kuten lataus tai kosketusnäytön napauttaminen, eivät välttämättä toimi.
  • Jos vettä S Pen -kynän pidikkeeseen pääsee vettä, ravista laitetta varovasti ja poista vesi pidikkeestä ennen seuraavaa käyttökertaa.
  • Jos S Pen ei toimi oikein, vie se Samsung -huoltokeskukseen.

5 uutta Air Action -elettä

Air Action -toiminnot ohjaavat sovelluksia etäältä käyttämällä laitteeseesi liitettyä S Pen -kynää Bluetooth Low Energy (BLE) -yhteyden kautta. Näiden Air Action -toimintojen avulla voit zoomata kameralla lähemmäs tai kauemmas, muuttaa äänenvoimakkuutta, selata valokuvia ja tehdä paljon muuta yksinkertaisella heilautuksella tai napsautuksella.

• Kamerasovelluksen käynnistäminen: Paina S Pen -painiketta pohjassa.
  • Kuvan ottaminen: Paina S Pen -painiketta kerran, kun käytät kamerasovellusta.
  • Äänenvoimakkuuden lisääminen musiikin toistamisen aikana: Nosta tai laske S Pen -kynää ja pidä samalla S Pen -painiketta painettuna.
Air Action -näyte

Galaxy Note20- ja Note20 Ultra -tuotteiden S Pen on suunniteltu vastaamaan liikkeitäsi, jotta voisit hallita puhelintasi yksinkertaisilla eleillä. Galaxy Note10 -sarjassa oli aiemmin 6 elettä (vasen/oikea, ylös/alas, heilauta vasemmalle/oikealle) laitteen hallintaa varten. Galaxy Note20- ja Note20 Ultra -tuotteiden S Pen lisää viisi uutta eletoimintoa, jotka toimivat aina riippumatta siitä, mitkä sovellukset ovat käytössä.

• Vasen ja takaisin: Selaaminen edelliseen
  • Oikea ja takaisin: Siirry Viimeksi käytetyt -sovellukseen
Air Action -toiminnot: vasen ja oikea
  • Ylös ja alas: Siirry Koti-näyttöön
Air Action -toiminnot: ylös ja alas
  • Alas ja ylös: Smart Select -toiminto

Voit valita S Pen -kynän avulla alueen ja suorittaa toimintoja: voit esimerkiksi jakaa tai tallentaa alueen. Voit myös valita osan videosta ja tallentaa sen GIF-animaationa.

Air Action -toiminnot: alas ja ylös
  • Ravistaminen: Kuvakaappaus ja kirjoitus näytölle

Ota kuvakaappauksia ja kirjoita tai piirrä niihin tai rajaa tietty alue kaapatusta kuvasta. Voit myös kaapata nykyisen sisällön ja piilotetun sisällön pidemmältä sivulta, kuten verkkosivulta.

Air Action -toiminto: ravistaminen

Huomaa:

• S Pen on ladattava ennen kuin voit käyttää sen Air Action -toimintoja.
  • Kun irrotat S Pen -kynän pidikkeestä, S Pen -kuvake ilmestyy tilariville.
  • Jos S Penin akku on tyhjä, jos se on kaukana laitteesta tai jos S Pen -kynän ja laitteen välillä on esteitä tai ulkoisia häiriöitä, S Pen -kynä menettää yhteyden laitteeseen ja kuvake muuttuu harmaaksi.
  • Jos haluat käyttää S Pen kynän Air Action -ominaisuutta uudelleen, yhdistä S Pen -kynä laitteeseen asettamalla se takaisin pidikkeeseen. Air Action -toiminto vaatii vähintään 10 cm:n etäisyyden näytöstä.

S Pen -kynän irrottaminen

S Pen -kynän irrottaminen ja asettaminen takaisin sille tarkoitettuun paikkaan on helppoa. Paina Galaxy Note20- tai Note20 Ultra -laitteen pohjassa olevan S Pen -kynän päätä ja vedä se ulos pidikkeestä. Säilytä S Pen -kynää pidikkeessä asettamalla se takaisin pidikkeeseen ja painamalla, kunnes kuulet naksahduksen.

S Pen -kynän irrottaminen

S Pen -kynän lataaminen

Kun asetat S Pen -kynän pidikkeeseen, lataus alkaa automaattisesti. Jos Air Action -ominaisuudet on poistettu käytöstä, S Pen -kynä latautuu ainoastaan silloin, kun myös laitetta ladataan. Vaikka S Pen -kynän akku olisikin tyhjä, voit silti käyttää muita S Pen -kynän ominaisuuksia, kuten kosketusnäytön napautusta tai Air Command -ominaisuuksia.

Huomaa: S Pen -kynässä on oltava latausta ennen kuin voit ohjata sovelluksia etänä S Pen -painikkeen avulla.

Huomaa: Laitteen kuvakaappaukset ja valikko voivat vaihdella laitteen mallista ja ohjelmiston versiosta riippuen.