Akun käyttöikä vähentynyt Samsung-älykellossasi

Siihen, että Galaxy-kellossasi ilmenee akun varauskyvyn heikkenemistä tai sen käyttöiän lyhenemistä, voi olla useita syitä. Lue lisää mahdollisuudesta parantaa akkusi käyttöikää.

älykello

Tärkeää: Tarkasta kello ja laturi fyysisten vaurioiden tai kostumisen varalta. Käytä vain Samsungin hyväksymiä latureita ja varusteita, jotka on erityisesti suunniteltu laitetta varten. Kelloa ei voi ladata oikein kolmannen osapuolen laturilla.

Päivitä sovelluksesi ja ohjelmisto

Joskus sovelluksissa on häiriö, joka aiheuttaa akun ylenmääräistä kulumista, tarkasta että sovelluksesi on päivitetty parhaaseen suorituskykyyn.

Poista toiminnasta tarpeettomat terveydenseurantaohjelmat

Pyyhkäise ylös kellon näytöllä ja napauta sitten kohtaa Samsung Health sovellusnäytöllä. Siirry ja napauta terveysvalikkoa sen kytkemiseksi pois päältä. Kun olet poistanut toiminnasta kaikki terveysvalikot, paina kellon Takaisin-painiketta kahdesti kellotauluun palataksesi. (Takaisin-painikkeen painaminen kahdesti ei palauta Samsung Health -sovelluksen päävalikkoa)

Poista tiedot ja sulje taustasovellukset

Avaa puhelimestasi Galaxy Wearable -sovellus. Yhdistetystä kellomallista riippuen voi olla välttämätöntä napauttaa myös Kellon asetukset -välilehteä. Napauta sitten Kellon tiedot. Napauta Tallennustila, napauta sitten Kuvat tai Ääni, ja napauta sitten Poista.

Sulje verkkoyhteydet

Pidä mielessä, ettet ehkä voi käyttää tiettyjä sovelluksia ja ominaisuuksia, jotka edellyttävät Bluetooth-, Wi-Fi- tai mobiiliyhteyttä.

Pyyhkäise ylös kellon näytöllä ja napauta sitten kohtaa Asetukset sovellusnäytöllä. Napauta Yhteydet ja poista sitten toiminnasta Bluetooth ja Wi-Fi. LTE- ja 3G-kellojen ollessa kyseessä poista toiminnasta myös mobiiliverkot. Kellosi kytkeytyy pois puhelimestasi, kun Bluetooth käännetään pois päältä.

Jos etäyhteys kytketään päälle Galaxy Wearable -sovelluksessa ja poistat toiminnasta Wi-Fin, kellosi ja puhelimesi eivät luo etäyhteyttä Wi-Fin kautta, kun Bluetooth on pois päältä.

Jos kytket päälle mobiiliverkot LTE- tai 3G-kellossa, kellosi kytkeytyy pois operaattorisi verkkopalvelusta. (Tämä ei vaikuta palvelusopimukseesi.)

Poista käytöstä Kello aina päällä -toiminto

Pyyhkäise ylös kellon näytöllä ja napauta sitten kohtaa Asetukset sovellusnäytöllä. Kellomallistasi riippuen voit joutua napauttamaan Näyttö. Napauta Always On Display ja napauta sitten valitsinta ominaisuuden poistamiseksi käytöstä.

Mukauta ilmoitusasetuksesi

Avaa puhelimestasi Galaxy Wearable -sovellus. Yhdistetystä kellomallista riippuen voi olla välttämätöntä napauttaa myös Kellon asetukset -välilehteä. Napauta sitten Ilmoitukset, napauta kohtaa Ilmoitusten lisäasetukset ja käännä pois päältä valitsimet Näytä tiedoilla ja Käynnistä näyttö.

• Näytä tiedoilla - Kun tämä ei ole käytössä, tietoja ei näytetä automaattisesti uusien ilmoitusten yhteydessä.
  • Käynnistä näyttö - Kun tämä on poissa käytöstä, kellon näyttö ei käynnisty, kun saadaan ilmoituksia.

Napauta ilmoitusvalikon yläpäässä Sovellusilmoitukset. Käännä sitten valitsin pois päältä kaikkien niiden sovellusten kohdalta, joista et tarvitse ilmoituksia.

Ota virransäästötila käyttöön

Kun virransäästötila on käytössä, kellosi aloitusnäyttö näkyy harmaana ja kaikki toiminnot ovat poissa käytöstä lukuun ottamatta Bluetoothia käyttäviä kutsuja, viestejä ja ilmoituksia. Wi-Fi ja mobiilitiedot ovat myös poissa käytöstä ja suorituskyky rajallinen.

Pyyhkäise ylös kellon näytöllä ja napauta sitten kohtaa Asetukset sovellusnäytöllä. Napauta Akku ja napauta sitten Virransäästö. Virransäästötilan poistamiseksi käytöstä saatavilla on myös pikavalikkovaihtoehto. Vedä alas pikavalikko kellosi aloitusnäytöllä ja napauta akkukuvaketta.

Älä altista kelloasi äärimmäisille lämpötiloille

Kellon altistaminen hyvin matalille tai korkeille lämpötiloille voi lyhentää kellon akun käyttöikää ja aiheuttaa vaurioita.